Ja kad hodam
gol po plazama
svi kazu,zene kazu
imas bre lepo telo i nemoj da ga menjas.,
a ja ga ni ne menjam!
sta cu da ga menjam
kad imam bre najbolje telo u ..
ovdje
Ja kad hodam
gol po plazama
svi kazu,zene kazu
imas bre lepo telo i nemoj da ga menjas.,
a ja ga ni ne menjam!
sta cu da ga menjam
kad imam bre najbolje telo u ..
ovdje
kažu ti apoljone stani da te pipnemo, da te malo dirnemo koliko sam ljep iznutra i izvana u pi*ku materinu!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
llooool bas sam ti mislio spičit reputaciju al nekak nemremIzvorno postao sibir
![]()
ma vi ste pozeri, samo me kopirate...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
lol,svi smo pozeri,ja mislim ako zelis da zavedes zenu da joj prvo trebas dopustiti da ona zavede tebe...:-)
milsim da su cure nekad ful jadne(skoro uvijek),jucer pito jednu ako zeli bit samnom a ona zeli samo brijat,pa reko ja sebi sta tu ima lose,ajmo brijat,najjace je to sto je zenska odjebalatipa da brije samnom,lol...jao kako se hvalim...
hehe
=)
Pazi da te tip ne čuje, pa da krene praviti reda!He he!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Ovo gore mi je zvučalo nekak napuhano al dobro..
Svi smo mi životinje s malo većim mozgom od ostalih (pitanje koliko većim).
U prijevodu: svi smo mi ljudi s manama (manjim ili većim). Glavu gore, šibaj ravno i ciljaj u sridu (osim ako to ne uključuje lika nabildanog kao k.. koji će vas prebiti ka p... u ostvarivanju životnog cilja). Kapirate???
BD,a sta bi ti sa samo pola guze?![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Oh... pa PUUUUUNO toga
Come 'n see for yourself... Ima stari konj još pokojeg asa u rukavu (i ne samo tamo)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ajd da i to dozivim
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Well shave my legs and call me grandpa....
Ovo je izazov. And I accept! Preko PMa ćemo detalje dogovorit![]()
cekam![]()
![]()
Negde sam cuo i varijantu,pridjes i kazes: "Cuj mala,ti se meni doimas,bil se mi cerali?"
Probajte....
hhahaha Moj prijatelj svaki put kad se napije tako prilazi curama..to je za nepovjerovat ali uspjeva i kad ga neka odbije uvjek ima izgovor da je pijanIzvorno postao Pinocio
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
@gruntovčan
butre puše kad si papak!trebaš žicat,molit ih,opet žicat,klečat....
pa opet žicat...one vole kad si papak,neeee!Izvorno postao sibir
ja mislim da sam nekak najzgodniji a to se vidi po komadima ne?!?Izvorno postao Gruntovčan
zove me sandra bullock,jennifer lopez....
ato kako peca sibir butre,uzme pecaljku i stavi pišu ko mamac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e ljudi pogledajte si Hitch, da vidite kako se to radi...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Damn, idem u kino danas dotičnog Hitcha pogledat...
ha čuj to je stvar statistike... pobrat će 50 šamara, ali 51. će pristati i on će te večeri fukati, makar crvena lica od šamara...![]()
Živa istina. Znam tipa koji svakoj, al baš SVAKOJ baca šprehu. I ide, kako WB veli, na količinu: od 100 jedna-dvije ziher vele da. I on štema. A mi "normalni" smo "fer" i tražimo ne-znam-kaj i biramo. A tko bira....![]()
Izvorno postao BlueDevil
![]()
![]()
jel se možda zove Swen?
pa ako vam je samo do karanja malo si spustite kriterije i nekad samo zažmirite i obavite šta trebate!
Bookmarks