koliko love?![]()
Ko je zainteresiran da dodaje vijesti na www.telfon.net
Kategorije: mobilni, digitalci, pda, gps.... Vijesti se mogu prenositi sa drugih web sajtova, a niste obavezni svaki dan dodavati, kad se nadje vremena
A nadjete se na spisku na www.telfon.net/impressum.php kao urednik....
www.telfon.net/foto :: Moja foto galerija ::
www.telfon.net :: Sve za mobilne i digitalnu fotografiju ::
koliko love?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da da tako je,ti bi nas iskoristio![]()
zbilja, koje su benificije?
Vjerujte mi da od sajta nemam nikakve zarade, samo troskoviPa bi to bilo na dobrovoljnoj bazi...
Eto ako imate koga da dovedete da se reklamira na telfon.net, dobit cete visok procenat, cak do 50% od dogovorene cijene, za vise informacija mozete mi se javiti na private![]()
www.telfon.net/foto :: Moja foto galerija ::
www.telfon.net :: Sve za mobilne i digitalnu fotografiju ::
za telfon.net znam već par godina,od samog početka rada i uvijek su imalu dobrog sadržaja (sofvera,informacija) za početak su se bazirali samo na mobitele..a sada su se proširili..probat ću vam nekako srediti koju reklamu - nekog sponzora
Bookmarks