zanima me ako netko zna koliko se plaća poštarina ako nešto naručim!
(konkretno iz italije iz a.c. milan store-a)
zanima me ako netko zna koliko se plaća poštarina ako nešto naručim!
(konkretno iz italije iz a.c. milan store-a)
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ja sam kupovao od newegga (informatički dućan http://www.newegg.com/)
Poštarina ti ovisi o količini naručenog al ispod 70 kn ne računaj da bude i još moraš dodat pdv 22% i tako to
na neweggu je drugačije jer se na informatiku ne plaća porez![]()
Čovječe a baš sam vidio adidasove jeftine lopte. a dosta je to para!!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bilo bi korisno da netko ubaci par linkova za kupnju on-line razne robe ALI provjerenih![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pa ovisi što želiš kupiti! imaš na www.algoritam.hr
Ma jel to neko moze garantirat da nece bit isprevrtano na grani odnosno da uopce to stize?
NA grani će ga najvjerovatnije otvorit. Tj propuste kroz onaj scanner i ako skuže kaj je unutra onda dobro, a ak ne onda otvaraju pakete i pregledavaju. Ali vrate nazad (bar je meni uvijek tako bilo). Mali neugodnjak ak naručuješ vibratore izvana, al' eto
A dal će stići - ako ti dućan pošalje, i ako pošalju na pravu adresu, stići će. Ja dosad nemam neugodnih iskustava s tim.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
a kaj je to salno sa avionom,koliko si platio pošarinu to me zanima?
Bookmarks