ej sodom daj mi reci kak se to stavlja jer mislim da je postupak isti i za 3650... imam igricu za n-gage (blz format) i imam onaj n-gage instaler... kaj da radim s tim?
dakle,ubacim requiem of hell kako treba u system-aps-libs instaliram fix i kada ga
pokrenem napise se n-gage...loading....i usred loadinga mi se resetira mob...sto sam napravio krivo i zasto igrica ne radi?
ps. sad sam procito u prjedlozima za sta bi ovaj forum trebo biti pa ni sam neznam dali je tema uopce prikladna posto ni vi niste tocno definirali jos sta se sve trpa u ovaj forum,znaci,mod?!
Zadnji uredio sodom : 02-03-2005 u 16:11
ej sodom daj mi reci kak se to stavlja jer mislim da je postupak isti i za 3650... imam igricu za n-gage (blz format) i imam onaj n-gage instaler... kaj da radim s tim?
na 3650 radi samo sonic kolko mi je poznato,nemozes igrat novije n-gage igrice
imam sonica ajd reci kak instalirat
instaliraj blizzard installer prebaci igrizu u blz formatu i pokreni instaler,on ce dalje sve sam sredit.
ajd please pošalji na mail taj program... ivan.pavlina(a)kr.htnet.hr
poslano,nego dali netko zna odgovor na moje pitanje?!
evo prebacujem sonica... bum videl dal će radit... valjda bude! ej a treba taj .blz file stavit nekam da ga program može očitat ili može ostat u inbox-u?
evo sonic.blz je u inbox-u (MMC) i sad kad pokrenem onaj program piše da nema podataka...
prebaci ga ne E:/ i pokreni instaler ponovo
.blz prebacis u root znaci cisto na mmc. Pokrenes blzinstaler i instaliras igricu.
čekaj mob me zeza...
nemam dosta mjesta... a di on to treba mjesta? na mmc-ici ili u mobu? i kolko treba mjesat za sonica?
vjerojatno imas premalo mjesta na internoj memoriji,zar nije ovo off topic?
stavil sam si sad nekakvoga puyo-a... očitava ga... evo upravo je gotovo... čini se da nema dosta rama... idem ga stavit u flight mode
radi... hvala ljudi![]()
još jedno pitanje... kak to unistalirat???
izbrises folder u e/system/aps/ime igre
I to ne jedan!Izvorno postao sodom
Bookmarks