bez brige proizveden je ja ga isto imam![]()
imam jedno pitanje za sve? PA ZAR SVI IMATE E525 ILI 550? Pa u ovom forumu se samo raspravlja o ta dva modela. ljudi sa e398 dajte se ukljucite. ja trazim neku informaciju, a svi me odjebu ili posalju na neki drugi forum. pa dajte malo pravom mobitelu mjesta. citam taj forum svaki dan u nadi da bude nekih vjesti za e398, ali nema nista. mozda taj mob uopce nije proizveden, pa ja imam neki divljak od mobitela.![]()
![]()
bez brige proizveden je ja ga isto imam![]()
Ajde dečki kada već imate mob-ove pošaljite mi par slika u najvećoj rezi... Moj mal je gog (kod) info-mob.com
Izvorno postao ExCenTric
i to je sve što si imao za pitat?? to je više retorika....
85% rasprava na ovom forumu se aplicira i na tvoju divlju E398!
Izvorno postao ExCenTric
Pozdrav...
Zaista, nisi nishta konkretno pitao. Ja, takodje imam E398, flesh-ova sam sa 59.R na 95.R, flex sam ostavio SE7314AXXR2066. Uglavnom sam zadovoljan... Jedino shto me dovodi do ludila je nedostatak video snimanja, a ima T karticu od 64K... Ali... Jurim po raznim forumima ne bi li uspeo saznati neku novinu vezanu za video records, pa kupim razne info... Zato pitaj konkretno, mozda ti u necemu i mogu pomoci...
Izvorno postao Moto_vrh
jel ti radi mob kaj brze sa tim flesh-om. mene isto to zivcira, ali najvise me ubija sporost mobitela. ne kuzim kako su napravili mob sa tako sporim softverom. jesu li ti ovi u servisu flesh-ali ili si sam?
Preporučujem ti motorolu MPX200,
Izvorno postao ExCenTric
flashaj ga sam, dobit ćeš na brzini, vjeruj mi... sve o flashanju i flexanju imas na nasem forumu, samo potraži...također imaš i linkove gdje ćeš skinuti soft....svakako prvo pročitaj upute!
jooj, nije MPX centar svijeta, kako ti misliš... onda bi svima savjet na neku primjedbu na mob bio kupi si drugi, kužišIzvorno postao Irena_zgb
![]()
Izvorno postao ExCenTric
U pocetku sa fabrickim flashom 59.R, shto se tiche brzine, nije bilo nekih vecih zamerki, ali ja kasnije, samo po sebi, narochito pri tipkanju poruka pocelo "neshto" da usporava mob. Sa ovim fleshom pri kucanju SMS-a nemam problema...mozda neznatno pri porukama preko 300, 350 karaktera. Inace, ulazak u kameru je zaista spor...evo...proveravam...skoro 6sec za aktiviranje... Inace ulazak u light- blic je skracen, sto je bash olakshavajuce...
Sam sam fleshovao, ali poshto sam pobrisao suvishe melodije i slike, i stavijo svoje, mrzelo me ja da flexujem na neki drugi flex... Inache, ne znam tacno o kakvoj ti sporosti govorish...? Pojasni mi malo... Pozdrav
Izvorno postao Moto_vrh
ulazak u meni sporo, kamera uzasno sporo, kad pisem poruku ja napisem sve, a slova se lagano ispisuju i onda ulazak u meni po broj, stignem komotno popusit cigaretu dok naisem jednu poruku. ulazak u meni kamera sporo. uglavnom, sve se krece ko da je pun memorije, a meni je zauzeo samo 2mb na tel. i 6 na kartici. i kaj da ti pricam vise. nema veze. prodao sam za 1600 kuna isvi sretni zadovoljni. kupit cu k700 i to je to. hvala na trudu
Zato ne kupiš motorolu mpx200,sto njemu fali?Znam da nema kameru,to nije meni bitno,glavno da moze primati i slati MMs-ove
Izvorno postao Irena_zgb
meni je bitna. nije da slikam stalno, ali moram ju imati zbog nekih stvari. dobro dod kad treba nesto slikati. makar nije to digitalac, ali sluzi
Srecom meni kamera nije bitna.Kada trebam neku sliku koju treba slikati zamolim frendicu da to slika i da mi posalje,eto
Mobitel je strava
ma nije ti bitna prijateljica ti se ocito nalazi u dzepu...reci ljepo da kad bi mopb imao kameru bilo bi super..nemoj samu sebe zavaravat..Izvorno postao Irena_zgb
znas da postoji kamera za taj mobač?Može se posebno kupiti.Ja to ne trebam.Eto![]()
Izvorno postao Irena_zgb
u redu, dosta više! čovjek koji je otvorio thread uostalom prodaje svoju 398-cu, tako da se njemu ne može više ništa sugerirati!
Bookmarks