Koje Win imaš? 3.0?
Samo idi na postavke zvuka i makni kvačicu sa mute i trebao bi raditi. Osim ako ti zvučna nije instalirana.
Zna li netko ako ima kakav program za mikrofon?
Prikljucim mikrofon, ali mi u postavkama ne ocitava da ga imam prisutnog.
Izgleda da trebam program.![]()
Koje Win imaš? 3.0?
Samo idi na postavke zvuka i makni kvačicu sa mute i trebao bi raditi. Osim ako ti zvučna nije instalirana.
Win xp
Zvucna je u redu,znam po tome sto mi sve dobro radu kod programa
Cool Edit Pro.
A sto se tice te "kvacice", ne ide, probao sam!
To i ako hoćeš snimat imaš sound recorder a možež ga priključit da se dirktno čuje čim nešto kažeš
s zvučnom si sigurno dobio i neki programčić za podešavanje ulaza.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
staviš ga u onaj rozi ulaz na zvučnoj ako se nevaram i onda u control panelu na sound and audio devices,pa advanced pa options na recording i tamo odeš na select i pojačaš si mikrofon!i ako imaš kvačicu na mute na line in makni ju!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Karaoke....Izvorno postao melody
![]()
Nemoj priključivat na zvučnu nego na matičnu ploču u rozi utor !! Ako neide ni tako odi u control panel>add new hardware i tamo ga nađi !! Nekad ti zna bit mikrofon na minimumu a tebi na kompu pokazuje da je najglasnije !! Skini neki program (preporučujem također karaoke ) i tamo probaj nešto snimat !!
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
ili ga nisi ukljucio (Enable this device) ili ti je stisan. za probu iskoristi sound recorder
Bookmarks