nemas tu nikakve savjete....to je njihova politika,ako imas 5 ili vise piksela "mrtvo" onda popravljaju u suprotnom -nista
to je normalna pojava pri izradi lcd ekrana,trebo si pazit pri kupovini
naime, kupio sam nokiu 6600 i sve je u redu, ima garanciju od mobisa, stara je 4 dana no vidio sam da je kada je display skroz crn par tj. 2 tockice se vide kao da ih nema tj. nema boje u Nokijinom servisu rekli su da je to normalno i da se do 5 tih mpx-a ne popravlja na garanciju, kako je to moguce ako displej ima gresku da oni ne popravljaju??molim sto vise savjeta...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
nemas tu nikakve savjete....to je njihova politika,ako imas 5 ili vise piksela "mrtvo" onda popravljaju u suprotnom -nista
to je normalna pojava pri izradi lcd ekrana,trebo si pazit pri kupovini
Pa ako još nije čuo za takvu politiku, kako je mogao paziti? Sori McLaren, tu se ništa ne da napraviti. NIje valjda tako strašno?
ma nije strasno ali ubada u oko. a nisam skuzio prije
ali kad si kupovao mob bio je ugašen jel tako?znači ekran je bio crn i nisi skonto!moraš bolje gledat jer ja kad sam kupovao mob pogledo sam svaki milimetar!pa nije toliko strašno,nekvari toliko sliku valjda?
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
nemoj se ništa čuditi...mobis ti prodaje lošu robu za istočno tržište(bolje rečeno smeče koje dobro izgleda izvana)...i naravno da češ dobiti mrtve pixele......moj 6600 je bio švaba star preko 1god bez i jednog mrtvog pixela...pa vi kupujte u mobisu(vau dobiješ garanciju na smeče)...čak su postojale neke priče da se nokie ilegalno sklapaju po srbiji i bosniIzvorno postao McLaren
Izvorno postao sibir
Pa kaj nije da se to vidi samo kad je na ekranu slika, a najbolje kad je skroz crna? I kaj nije da kad je mob ugašen, da se onda NE vidi??
mrtvi pikseli se vide samo kada je ekran upaljen.
Da, tak mi je logičnije.
Ljudi normalno vam je to s mrtvim pixelima. Nema to veze s istocnim trzistem. Malo progooglajte pa ce te viti ista prica i u ciloj Europi, Americi...
nitko nije reko da to nije normalno....to je pogreska pri proizvodnji ekrana koje se javljaju i na drugim tipovima ekrana,ali treba pazit pri kupovini,...eto cijela mudrost.Izvorno postao andro2001
Ok, al kak pripazit pri kupovini? NA crno sumnjam da možeš liku reći- čuj, ti ga sad upali, pa ako ne radi dobro, upali drugi itd... Čak ni u dućanu (gdje bi trebali) ne znam kako bi to išlo, pogotovo zahvaljujući našim jako pristojnim prodavačima...
Onda se potrudi da ti crknu još 3 piksela, pa ga idi popraviti:-) Mislim ako je ekran razlučivosti 176x220 piksela, što bi značilo 38720 piksela, onda mislim da 2 piksela ne predstavljaju problem...
Bom Chicka WahWah
pripazit tako da zatrazis da upali uredaj ispred tebe,to mora napravit....a na crnjaka ak kupujes nemoj se zalit jel je to ipak crnjak.
ma tu nokiu sam rijesio nakon 2 dana ispizdilo me to sad cekam 7610
kako mislis cekas n7610? kupujes ju na crnjaka ili sto?
e u tome je nas problem sto mi mislimo da prodavaci rade nama uslugu, a zapravo mi od njih kupujemo. ako nece upaliti onda ides u drugi ducan i gotovoIzvorno postao darkovsky
Ja znam za te mrtve pixele, ali sjećam se da kad sam kupovao i nokiju i siemens, nisam obraćao pažnju na te stvari. Jednostavno se ne bih sjetio u tom trenutku. Tada sam ipak malo više nabrijan što kupujem novi mob.![]()
Ak te tak smetaju mrtvi pikseli, kupi Samsung...ti ekrani te neće nikad iznevjeriti...
Bom Chicka WahWah
Ja imam i samsung X100, mnogo nezan fon! Malo sam ga zakacio i vec imam jedn "kiss" na ekranu
Sve Za Mobilne Telefone
http://www.all4mobilephones.com
Al kaj se tiče kvalitete ekrana na mobitelu...definitivno Motorola V50, koja i nije baš novi mobitel...kada sam ga imao, pao mi je na asfalt sa 3 i pol metra visine i to na nizbrdicu i jedino mu se baterija odkvačila...nakon toga sam se pomirio da je gotovo s njim, ali je radio ko beba i nakon godinu dana sam ga prodao...imao je par ogrebotina...danas će teško koji mobitel to preživjeti...
Bom Chicka WahWah
meni je na e700 dva puta display otisao...a 7610 uzimam u vipu samo cekam da uhvatim vremena da produzim ugovore i uzmem telefone
Ja imam samsungov monitor i jedan pixel je otisa. Tako da ni oni nisu najbolji!Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
![]()
![]()
Bookmarks