= Citat = Izvorno postao Kuki
Slazem se s primjedbom par postova vise, iskustva su razlicita. Uz Gericom na poslu imam i jednu Koncarovu kantu cini mi se "Nada", par Toshiba i HP, i najvise mi se svidja HP (zbog touchpada s kojim sam uspio cak i radit), iako on ima problema s nalazenjem drivera za starije OS (95, 98 ili NT).
Najbolje se odlucit za ono sto ti stvarno treba (jaka graficka, DVD RW ili samo strojic za napisat par slova i malo prosarat netom), pronac specifikacije laptopa s srednjom cijenom 7-10 k i uzet ga. Pri tome pazi da imas ovlasteni servis u RH, jer kad tad ce ti zatrebat (ako nista zbog baterije koja prva ode).
Moj izbor Gericoma za doma uvjetovale su komponente koje idu u ovaj model (normalni dijelovi za stolna racunala - DDR, procesor i graficka FX5600), jer sam, kakav sam i izgubio sam garanciju nakon dva dana kao i kod mobitela i ostalih tehnickih stvari koje imaju sarafe po sebi, i izmjenio procesor, dodao memorije i DVD przilicu.
Prije kupnje svakako ako imas prilike probaj par modela laptopa koji sat, da steknes dojam kako ti je s njima radit. Ja npr. jos koristim normalnog misa, nikako da se naviknem na touchpad, a ponekad pristekam i tipkovnicu jer mi ove smetaju kad dugo radim.
Potpuno se slazem! Doma imam desktop i lap i za jedan i drugi komp imam RF tipkovnice i miseve! Tipkovnise i touchpadovi na lapovima su samo za nuzdu, meni je ozbiljniji rad na njima gotovo nemoguc!
Bilo je malo nezgodno jedino dok sam doma imao tri kompa, tada mi je stol bio malo u neredu (2x tipkovnisa, 3x mis + lap)!!!