Izvorno postao
Kuki
Slazem se s primjedbom par postova vise, iskustva su razlicita. Uz Gericom na poslu imam i jednu Koncarovu kantu cini mi se "Nada", par Toshiba i HP, i najvise mi se svidja HP (zbog touchpada s kojim sam uspio cak i radit), iako on ima problema s nalazenjem drivera za starije OS (95, 98 ili NT).
Najbolje se odlucit za ono sto ti stvarno treba (jaka graficka, DVD RW ili samo strojic za napisat par slova i malo prosarat netom), pronac specifikacije laptopa s srednjom cijenom 7-10 k i uzet ga. Pri tome pazi da imas ovlasteni servis u RH, jer kad tad ce ti zatrebat (ako nista zbog baterije koja prva ode).
Moj izbor Gericoma za doma uvjetovale su komponente koje idu u ovaj model (normalni dijelovi za stolna racunala - DDR, procesor i graficka FX5600), jer sam, kakav sam i izgubio sam garanciju nakon dva dana kao i kod mobitela i ostalih tehnickih stvari koje imaju sarafe po sebi, i izmjenio procesor, dodao memorije i DVD przilicu.
Prije kupnje svakako ako imas prilike probaj par modela laptopa koji sat, da steknes dojam kako ti je s njima radit. Ja npr. jos koristim normalnog misa, nikako da se naviknem na touchpad, a ponekad pristekam i tipkovnicu jer mi ove smetaju kad dugo radim.
Bookmarks