Evo, ja imam dva Gericoma (ustvari ja i cura), s oba su dosli CD-i s driverima, formatirani su minimalno 30-tak puta i nanovo instalirani (Linux, 2000, XP, Media Edition) i nikad problema. Cak sam nasao i drivere za Linux za sve uredjaje. Na Gericomovoj stranici imas sve potrebne drivere za XP i 2000 (ako znas citat i snac se) jer je malo neuredno napravljen FTP. BIOS im je fleshan par puta novijom verzijom, i moram priznat da sam dosam nailazio na razna iskustva s brtand name racunalima, od onih koji se nisu htjeli upalit do reaznog brljanja, ali ova dva su me iznenadila.
Jedino se slazem s primjedbom na combo uredjaje (samsung), jer kako imam obicaj flashat probni firmware, tu nekad ima problema s citanjem DVD-a. Kad vratis na original tvornicki sve je OK.
Sve u svemu s njima imam pozitivna iskustva (a na servisu i odrzavanju ovakvih i raznih drugih kanta radim oko 15 godina). Jedini problem koji sam dosad primjetio na jednom (mom) je da ako ne zatvaras (poklapas) ekran dugo vremena, znat doc do nekakvog prekida kad mjenjas nagib ekrana (valjda kabel izmedu kompa i ekrana malo zasteka), ali sve je ponovno OK od kad ga zatvaram.
BTW ja nijednog jos nisam imao na popravci, a u prosjeku dnevno imam 5-8 kompova na popravkama.