Dali se vise isplati zvat ili slat poruke?
MAlo sam o tmoe razmisljao i kad se usporedi cijena impulsa i cijena poruke, mislim da je bolje nazvat nego pisat poruke!
NOrmalno tu smatram one pozive krace od 1 minute!
Sto vi mislite?!
Dali se vise isplati zvat ili slat poruke?
MAlo sam o tmoe razmisljao i kad se usporedi cijena impulsa i cijena poruke, mislim da je bolje nazvat nego pisat poruke!
NOrmalno tu smatram one pozive krace od 1 minute!
Sto vi mislite?!
Izvorno postao ivan_
ako nešto trebaš, a u stanju su to rješit unutar minute, definitivno poziv.... SMS je pomalo neozbiljan način komunikacije u recimo poslovnom svijetu...
Ne samo to, meni je sms bezveze ako se nešto dogovaram, prvo se ja udavim pišući poruku, onda druga osoba mora vidjeti poruku, pročitati ju i daviti se dok ne napiše odgovor. Drukčije bi mi vjerojatno bilo da mi je vleika razlika između poziva van i unutar mreže...
Ako ti je novac u pitanju, odnosno stanje na računu, onda zavisi stigneš li reći što imaš unutar cijene jedne poruke. Ako ti novac nije na prvom mjestu, onda ćeš nazvati. A ako ti se pak nitko ne javi, pošalješ poruku pa si siguran da će ju pročitati, prije ili kasnije. A, ako su u šumi...
![]()
Usput da li su poruke prema favorite broju(cronet) duplo jeftinije ili ne? Ja jos nisam otkrio nacin slanja poruka naone 8880 brojeve pa mi je puno jeftinije zvat! Minuta oko 50lipa a poruka 37!
Ne možeš slati jeftinije poruke na favorite brojeve. Zato moraš imati umemoriran posebno broj sa 888.... brojem za jeftinije zvanje i broj bez 888 za poruke. Mislim da poruka neće biti ispostavljena ako ju pošalješ na favorite broj.Izvorno postao kresoml
Jeftinije je zvat još pogotovo kad uzmem od starog mob![]()
ja to gledam ovako, ako nekog zovem, uvijek se to oduzi, pa mi bude 3x skuplje, a ovako u sms napises kolko stane i gotovo.
Ja se isto slazem da je jeftinije nazvat!
Narucito ako se nesto dogovaramo, jer kad je dogovor u pitanju sigurno ces ramjenit bar 3-4 poruke a to te vec ispadne kao 2 min. razgovora!
To sam skuzio nedavno kad sam gledao ispis racuna i shvatio ubiti da je sms dosta skup!
Jedino to sto kazete ako se neko ne javlja ili sl. onda ok ali koristit sms za komuniciranje, neznam nisam bas za to!
Zanima me jos jel itko razmisljao o pretplati onoj najskupljoj u cronet mrezi?!
Npr. ja imam classic i mjesecno dobijem u prosjeku 400 kn, recimo da u tih 400 kn posaljem 70-100 sms-ova i 2 sata razgovora!
A frend mi ima tu najskuplju i dobije 500 kn u vrh glave a napravi po 6-7 sati razgovora i plus jos ima 4 ili 5 favorit brojeva!
Bar tako kaze!
Jeli to zaista tako i dali se isplati uzet tu najjacu prtplatu, recimo u mom slucaju!
Znaci prosjek je nekih 400 kn mjesecno!
Pa pogledaj cijene razgovora pa si izračunaj, s tim da na Pro tarifi imaš čini mi se 4 favorite broja...
cccccccccccaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllll l rulez!!!!!!!!
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
isplati se ako puno pricas, gledaj, sto vise pricas na najskupljoj tarifi to si se vise isplati.
Uglavnom koristim sms, iako mi se neda pisati, nekako za poziv mi 'zao dati', tj. ono izgleda kao dati 3 sms, a mogu napisati sve u jednoj sms (pa onda odgovoriti na 1-2
)... [kod nas je sms 11pf (feninga), a poziv oko 30-40pf...].
ma sms je definitvno bolja stvar.
meni je bolje(a i jeftinije) zvat nego slat sms kad nes dogovaras jer dok se s nekim nes dogovorim preko sms-a izludim a ovako nazoves i rjesim sve u čas....a i neda mi se tipkat!![]()
e sad je potpuno drukcija sit..zvat je puno jeftineije.tarifa 0. 0kn s vip frendsom..![]()
Bookmarks