Sve sto si napisao je relativno istinito:
Nikad nisam imao Samsung, niti cu ako bude novca za bolje. Sto se tice Nokie, ne mogu se sloziti za plasticno kuciste. To je istinita tvrdnja ako govorimo o seriji 3 ili 6 ali ako udjemo u visu cjenovnu klasu u kojoj vladaju Nokije serije 8 onda nisi u pravu! Nokia 8850 je koristila krom kuciste, a njen nasljednik 8910 koristi isto takvo s dodatkom titana, sto neces pronaci na nijednom drugom telefonu.
Nokia 5510 ti se mozda gasila jer je otkodirana nestrucno ili nesto slicno, jer znam da moji prijatelji nisu imali takvih problema.
A sad sto se tice usporedbi Nokie i Samsunga evo mala a jednostavna cinjenica odnosno realnost:
Kad kupujes novi Hyundai, u serijskoj opremi dobis CD player, 6 zracnih, metalic boju,alu felge....a kad kupis novu mecku u serijskoj opremi dobijes jedva radio kazetofon neke lijeve marke, no zato je kvaliteta auta neupitna i zato je Mercedes Mercedes. I nemoj mi molim te reci kako je isto voziti Mercedes i Hyundai
Ja ga vozim i znam( doduse od staroga ).
Istina je da je bez kabela za spajanje s PC-em vrhunski mob zbilja
smece ali zato kod Nokije dobis kvalitetu a za periferiju se sam pobrines.
No bilo kako bilo nove Nokije tipa 6610 dobivaju kabel, CD sa softverom koji je ludnica( trk na mobile-review za screenshot), ali se to i plati junacki. Ne mozes ocekivati da isporuci takove dodatke sa Nokiom 3310 jer vecina onih koji nose 3310 ne znaju ni sto je PC a kamoli kako se mob. spaja s njim.
Nadam se da smo izgladili nas nesporazum!
Ostaj mi dobro i ne brzaj s prodajom, bolje pričekaj, jer tko čeka taj dočeka i na karaju dobijes vecu lovu
Pozdrav