Dali postoji kakva mogucnost da se snimljene snimke govora skinu sa mobitela na komp
Dali postoji kakva mogucnost da se snimljene snimke govora skinu sa mobitela na komp
evo mogućnost do koje sam ja došao, možda postoji još koja, ako tko zna, može postavit;Izvorno postao DeMar
kreiraj novi MMS
klikni na dodaj>govorni zapis
snimi ga u mob
u P2K presnimi smil_vn_X.amr (X je broj)) snimljen u /a/mobile/tmp/
ako kasnije želiš to slušat na PCu prebaci u *.wav s AMR Convertertom.
ako kasnije želiš to slušat na mobu prebaciti file u folder /a/mobile/audio/
folder. jasno odavde ga lako možeš bacit na komp s P2K
Uf. To mi se cini komplicirano. Kad uhvatim vremena.
Samo mi nije jasno kako da presnimim smil_vn_X.amr.
I jos jedno gdje mogu naci taj AMR Converter?
Inovator meni uopce ne zeli umetnuti govorni zapis. On je snimljen ali nista od toga. PomoziIzvorno postao Inovator
kamo, u MMS ili? moraš ga snimat unutar MMS izbornikaIzvorno postao DeMar
pa udjem za novu poruku i odem na novu multimedijalnu poruku pa onda umetni ali ne mogu naci snimku govora. Samo mi kaze da trebam tu i tu tipku stisnut da bi snimio. A u uredskim alatima u snimke govora imam snimljenu vec jednu snimku. Kako zasto???Izvorno postao Inovator
koji mobitel imaš? već sam svima poručio, zamolio vas da stavite barem model mobitela u svoj profil, ne morate se bojat, nije povreda privatnosti!!!!! a sve je za vaše dobroIzvorno postao DeMar
Ja ovo jos uvijek ne mogu izvesti. Javi mi kada ocu umetnut snimku govora ovo:za snimanje nove snimke govora pritisnite i drzite tipku govor tijekom snimanja. I to je to.Izvorno postao Inovator
Daj mail ja ću ti ga poslat pretvara waw-amr i obrnuto za sony ericsson je software ali radi za sve
Zeus evo ti moj mail.
baricdean@net.hr
uopce nije bed to napraviti ,ja to radim skoro svaki dan!!!!!
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
Poslano.....
meni je sve to jasno s tim amr formatom al mi nije jasno kak ak je to audio format ( a ocito je) ne zeliti bit reproduciran na kompu sa winampom ili wm playerom?'
koji mu je?
moraš ga prebacit u waw
Ne treba ti nikakav poseban konverter. MPT radi savršeno i može iz mm3 ili wav prebaciti u AMR, a isto tako i obrnuto...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Pa kako to izvesti????Izvorno postao CyberLord
Mozes li malo objasniti???
MPT= Mobile phone tools. U svojem MMS studiu može otvoriti bilo koji zapis (u AMR ili MP3), a ti zatim (taj fajl) možeš spremiti na komp u nekom od ova dva zapisa. Ma samo pokušaj, full jednostavno...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
To mi se cini jednostavno ali kada otvorim MMS studio nigdje ne mogu naci ni jedan zapis.(AMR ili MP3) pa ga naravno ne mogu ni spremit na komp. Izgleda da mogu samo sa kompa na mobitel a ne obrnutoIzvorno postao CyberLord
da al napisi pod user detailse to jer se nekima ne pokazuju potpisi svih usera
A gdje to mogu naci. Malo detaljnije ako nije problem.Izvorno postao Gruntovčan
OOOOO vidi pa ja nasao........
Mogu li neku postojeću snimku govora,koja nije snimljena kao MMS prebaciti na komp?Kad bih to već prebacio,znate li s čim bi se mogli smanjiti šumovi sa snimke?
Bookmarks