za 3 tjedna bih mogao doć
ma lako se mi dogovorimo za bilo koji dan! Evo recimo petak (jel može?) i to recimo onaj za 2 ili čak 3 tjedno da svi konačno mogu doći i da nema isprike da smo prekasno javili... Kaj kažete?Poslao: damgol
jebate pa onda ću morat tražit slobodan dan ak je u subotu
samo da to čudo vidim uživo![]()
ili wb sredi da je okupljanje neki drugi dan andrea se ne propušta![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
za 3 tjedna bih mogao doć
gdje se sve mobilasi oglasavaju
![]()
![]()
sad cemo se oglašavat na tetovažama od gospodične Severine.
Mislim da su čube za početak OK jer mala voli frulu ......
pa kad vidiš na gornjoj MOBIL
a na donjoj FORUM
a ona ga trpa u usta![]()
dobar grah daleko se čuje
![]()
lud si
žemoPoslao: whiteboy
ma lako se mi dogovorimo za bilo koji dan! Evo recimo petak (jel može?) i to recimo onaj za 2 ili čak 3 tjedno da svi konačno mogu doći i da nema isprike da smo prekasno javili... Kaj kažete?![]()
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ma mogu vraga kad u piranhi radim srijeda,četvrtak,petak subota....Poslao: whiteboy
ma lako se mi dogovorimo za bilo koji dan! Evo recimo petak (jel može?) i to recimo onaj za 2 ili čak 3 tjedno da svi konačno mogu doći i da nema isprike da smo prekasno javili... Kaj kažete?![]()
bumo se vidli jedino ak vam after party bude u piranhi.....
nerede vidim da te seve jebeno zaokupirala.......![]()
after je svakako u piranhi, ali mogli bi nešto smislit da se vidimo i prije, ne znam, kaj baš svaki tjedan tako radiš?Poslao: damgol
ma mogu vraga kad u piranhi radim srijeda,četvrtak,petak subota....
bumo se vidli jedino ak vam after party bude u piranhi.....
Ma on ti je njome opsjednut, ima doma sve članke iz Glorije izrezane i obljepljen podrum s njenim slikama, svaku noć tamo pali svijeće i pušta si 'Mala je dala' i 'dodirni mi koljena' i udri mašti na volju, a sad kad je tu i film više ne zna dal da umre od sreće ili od ljubomore!Poslao: damgol
nerede vidim da te seve jebeno zaokupirala.......![]()
![]()
![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sad vise nije gl urednik pa doma samo smislja ****arije!
gori si nego tomo!
da baš svaki tjedan tako.....Poslao: whiteboy
after je svakako u piranhi, ali mogli bi nešto smislit da se vidimo i prije, ne znam, kaj baš svaki tjedan tako radiš?
a ****** treba mi lova za portugal![]()
znači nisam u zagrebu od 14-23.06......
25.06.2004 je petak jel može tad onda
..coma , coma, doma je najljepše, mene da se piita ja bi prvo u penziju do 50 pa onda radit dok ne krepaš...Poslao: coma_zgb
sad vise nije gl urednik pa doma samo smislja ****arije!
gori si nego tomo!.
...na sastanak25.06 vjerojatno neču doći, imam neke obaveze 22.06
kaj imas zatvor od 22 do 25 ?
haha..ne, ne još, imam feštu, a možda i na more odem..
![]()
a ****** meni je 28-og ročkas pa namjeravam 25 za bliske suradnike 'sastanak' napravit, tak da niš od toga...
Zadnji uredio whiteboy : 08-01-2006 u 14:53
ma zalit ćemo mi taj ročkas jedan dan......
dobro i kad je onda meeting. dajte se dogovorite da mogu regulurat planove sa Severinom jer smo dogovorili ovih dana snimanje drugog nastavka.
pa nerede fakat ne vjerujem kad je tebi dosta...![]()
![]()
![]()
a jes' nerede navalio, daj nam reci te lokacije za snimanje![]()
Pregovaram sa NASAom da snimimo nešto u svemiru i tako to.
ako joj pobjekne koja kapljica da je moze uoviti?!
I ja bi prvo u penziju, ali ne bi bil domaPoslao: tomo
..coma , coma, doma je najljepše, mene da se piita ja bi prvo u penziju do 50 pa onda radit dok ne krepaš....
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nešto se spominjao neki meeting forumaša pa me zanima koliko vas je zainteresirano za dolazak, okupljanje je naravno u zgb-u, a oko lokacije se lagano dogovorimo... Anketa je prisutna, a smijete se i pismeno izraziti tako da znam tko bi došao, a tko ne...
Okviran datum za sada je petak, 04. ožujak, no oko svega se možemo dogovoriti....
i kaj bi tam radili?![]()
pili, družili se, pili i tak...![]()
Bookmarks