...e ljudi, već je prošlo tjedan dana...hebote kak vrijeme leti...
...jedva čekam idući sastanak...
Još koji dan pa ćemo o novom![]()
ja opet nemogu doci... zauzet sam
It's nice to be important, but it's more important to be nice
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
sta mene nitko ne zove,,eh bas sam crna ofca![]()
jel ja to čujem da se opet sastanči?![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
A he he...ayep Chel. Trebamo tvoj blagoslov
@vjeko: E, a Vjeko čovječe, nitko nije poseban ovdje...pa tako nisi ni ti crna ofca. Ako imaš vremena dođi brate, provod je nezaboravan (osim ako slijediš Lunin primjer)![]()
Zadnji uredio zerobravo : 11-02-2008 u 11:28
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
kad će početi dogovori?
kraj mjeseca se bliži . . .
da ekipa zna planirati, a i da se mogu prijaviti na vrijeme, i odustati tjedan, dan, sat vremena prije . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ja ni nemrem , svaki vikend jedan ročkas imam![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Vidim da se ovdje neki čude i neki ne vjeruju, a samo treba čitati temu od početka.
Daklem, hm, vrijeme je da se dogovorimo za slijedeće, ovog puta masovno, okupljanje. Datum je već poznat 1.3. zar ne? Ili da ga mijenjamo? Ali u svakom slučaju bilo bi dobro da to bude petak ili subota. U slijedeća tri dana treba dogovoriti datum.
Mjesto ćemo dogovoriti kasnije. Ako se ne nađe bolji prijedlog, mjesto zadnjeg sastanka moglo bi odgovarati.
ako je prvog trećeg, ja ne mogu . . .
tekma je u rijeci . . .
29. bi mogao, ali 1. nikako . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
29. nebi mogao.... 29. se slave rijetki rođendani... bolje 1.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
1.3. je prvi datum koji dolazi u obzir, prije toga ne, jedino kasnije. Ali ne puno kasnije.
Bookmarks