Naravno, to se ne smije propustiti...
Bih rado, ali mi datum ne odgovara...
Ma da se ne bih još svama i uživo družio...
Ova anketa je glupa...
Došao bih, ali nemam kako...
Izvorno postao bbbrljo vidla si me u dobrom izdanju . . . mali? poslije fajrunta je malo izašlo ono lošije izdanje, koji su vidjeli, znaju . . . paaa..
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Izvorno postao mala paaa.. a zakaj si me tak zamišljala, zaboravio sam pitat . . . Izvorno postao //Wild-Boy\\ ....eh...idući put ne odlazim prije 6h ... pa rekli smo da tek nakon fajrunta počinje zabava . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Izvorno postao bbbrljo a zakaj si me tak zamišljala, zaboravio sam pitat . . . pa rekli smo da tek nakon fajrunta počinje zabava . . . dinamovac, spid(t)ka, nabildan, nabrijan, najglasniji...kad ono totalna suprosnost.. superiška
Izvorno postao mala dinamovac, spid(t)ka, nabildan, nabrijan, najglasniji...kad ono totalna suprosnost.. superiška šteta kaj većina ljudi tak zaključuje . . . spitka . . . (prošlost, samo casuala . . . )
Izvorno postao bbbrljo šteta kaj većina ljudi tak zaključuje . . . spitka . . . (prošlost, samo casuala . . . ) a nisammmmmm
Izvorno postao mala a nisammmmmm kaj nisi? (10 znakova)
Izvorno postao bbbrljo kaj nisi? (10 znakova) 10 znakova nisam ja takva da tako ljude zamišljam po grupama...samo sam malo stvorila neku sliku kak bi mogao izgledati
Pravila foruma
Bookmarks