Naravno, to se ne smije propustiti...
Bih rado, ali mi datum ne odgovara...
Ma da se ne bih još svama i uživo družio...
Ova anketa je glupa...
Došao bih, ali nemam kako...
Izvorno postao Ico od kad rade?? mogu nazvat i prije 8h ujutro... Eto, ja ću nazvat sutra ujutro i probat rezervirat par stolova za recimo 25-30 ljudi... okej... al ajd nek netko prvo, tko ima bdov broj moba, njega kontaktira, da vidimo da slucajno nije on zvao....
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11. 26.04.1986. Припять (Pripyat) “No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Izvorno postao La_LuNa okej... al ajd nek netko prvo, tko ima bdov broj moba, njega kontaktira, da vidimo da slucajno nije on zvao.... evo budem mu ja smsla
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
nije zvao
Izvorno postao malena nije zvao kul.. i zakaj fakin maxi nema svoj sajt, otkud da ja znam otkad oni rade ujutro!! grrrrrrr
Izvorno postao La_LuNa kul.. i zakaj fakin maxi nema svoj sajt, otkud da ja znam otkad oni rade ujutro!! grrrrrrr kaj nema ZB sliku cjenika sa radnim vremenom i svim?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Izvorno postao bbbrljo kaj nema ZB sliku cjenika sa radnim vremenom i svim? ma to su ti oni cjenici ko knjige, znas tako da je slikao bas cijene, nije iso slikat prvu stranicu
Izvorno postao La_LuNa ma to su ti oni cjenici ko knjige, znas tako da je slikao bas cijene, nije iso slikat prvu stranicu A da im sad pošaljem fax??? to bi bilo možda najbolje... pa onda ujutro samo provjerimo da li su ga dobili... dajte smislite na brzinu tekst za fax i ja ga šaljem odma... EDIT: ******... negdje sam vidio broj faxa, a sad ga nevidim nigdje...
... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F
Pravila foruma
Bookmarks