Svaka cast medi, no tamo imas par vrsti njihove pive i to je to.
Svaka cast medi, no tamo imas par vrsti njihove pive i to je to.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sunce vam vase!!!!
evo Lune na forumu, aj da vas sad vidim ko se usudi pisnit!!!!
@rospaya, ma nije bas da nam je medo na kraju svijeta, no moramo se orijentirati prema zadnjem vlaku (23.40, sto bi znacilo da najkasnije u 23 moramo otic iz mede, a vi cete bancit jos sat vremena!! not fair!) ukoliko ne zelimo u gluvo doba noci dolazit doma s nocnim tramvajima i busevima. jest da sam agresivno i ratoborno zensko sa suzavcem u dzepu, no ipak sam zensko, nije to bas ugodno.. a na borongaju imamo zadnji bus oko 1! za maxi ne znam do kad tocno radi, obzirom da je petak mislim da dugo radi, no kao sto rekoh, zb i ja idemo na cugu u utorak pa mozemo izvidit situaciju.
da se razumijemo, i ja sam u Maxiju bila samo jedanput na cugi, tak da ga ne forsiram iz razloga sto sam tamo dio inventara, vec zato sto je prometno fakat bolje povezan (yebote, Ico, zar ti ama bas nikada nisi bio na okretistu Borongaj?! ili na Kennedijevom??), i zato sto, kao sto mnogi rekose, nema samo 3 vrste pive, vec normalnu cugu po normalnim cijenama.
a vi kako hocete..
za sto god da se odlucite, Luna bu dosla.. al ak idemo nekam otkam Luna nemre doma, zahtjevam da me se voziBD, ti si iz dubrave, jel, i jos si zensko
ti me mozes furat do mog divljeg istoka, jel da
(sad kad me izbaci u onom najgorem dijelu texasa, a jooooooj)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks