ja sam sad isprobao, kao mod ne mogu dodat anketu na nečiju otvorenu temu kad uređujem, na vlastitu mogu, jbga.
ja sam sad isprobao, kao mod ne mogu dodat anketu na nečiju otvorenu temu kad uređujem, na vlastitu mogu, jbga.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
evo slika
za detaljnije![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Moze malo vise detalja o navedenom lokalu......
Stanga ?
Kavez ?
Piva ONLY ?
Klopa ?
............
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
e sad..
ja sam tam bila jedanput.. pive ima, (nema tuborga, mamicu im!!), al i svega ostaloga. klope mislim da nema..
BD je spominjao da ste se jednom okupljali tamo (ne znam u kojem broju, pretpostavljam da je to bilo nesto interno izmedju nasih forumskih gejpeder ljubavnika) tako da bi on mogao imati konkretnije informacije. u svakom slucaju, zero i ja imamo nase okupljanje u utorak, pa bismo se mogli zaletit tamo i izvidit situaciju. utorak jos nije kasno da promjenimo lokaciju ako Maxi ne odgovara, zar ne?
e sad, jel klopa nuzna stavka ili nije? na ovakav nacin nebumo nasli lokaciju.. neki oce klopu, neki oce "pravu" pivu a ne 3 vrste made by pivnica..
dajte ljudi, pa idemo se druzit, a ne mezit do rane zore, nitko se ne zeni/udaje kolko mi je poznato..
sto se mene tice, mozemo kupit cugu na trafiki i zasjest u prakic! bitan je gathering![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
u tom slucaju nemas brige, amara ziher ima. tko ogladni, BD je dao rjesenje(kad smo kod toga, meni netko duguje neke cevape, je'l da Sljaka
salim se, Lunica se zdravo hrani zadnjih dana)
program? hm? tko se zeni? ocemo tamburase il cigane imat? sto mi je promaklo?nema programa, svi na hrpu kako si rekao, hektolitre alkohola pred nas i udri zajebanciju. vjeruj mi, bila sam na okupljanju za 5. godisnjicu foruma i tolko je bilo super da sad evo iniciram iduce okupljanje. ako nekome isfali muzike po zelji, uvijek imate zeru i mene, kad nas dovoljno napijete zavrsit cemo na stolu (najgora varijanta - pod stolom) i osinut po muzici koja srce cepa
lolcina
Bookmarks