evo, ja mogu sredit jednu lokaciju, ali isključivo za bar 20+ ljudi. dakle, ovo 70%, 90%, 48.5%, ako me mama pusti i slične stvari, 0 bodova, trebalo bi se izjasnit 20+ sigurnih ljudi.
konkretno, lokacija Medvedgrad na Jankomiru. Zašto baš 20+ ljudi? Ako nas se skupi toliko, onda ja zovem jednu kolegicu s foruma koja tamo i radi da nam rezervira salu. sala se nalazi na katu, možemo vrtit svoju mjuzu, dakle, ponese se cd/mp3, pustimo u player i vozi miško po našim željama. ona nas poslužuje, rasporedi salu, stolove u oblik koji mi želimo, sredi hranu ako treba, i naravno ono što mene najviše privlači - možemo narućivat pivo u bačvicamadakle, nekih 100 kn po bačvici, 10 litara. taman za jednu osobu
moguči problemi su sljedeći. lokacija Jankomir. Zadnji bus prema Črnomercu ide oko 00:30, točno ne znam. Za one koji imaju auto, odlično je, ali opet pit i vozit, rijetko ko da će se povuć za time. Dakle, to bi bila lokacija, ono, baš za malo duže ostat, i malo si popit više. Alternativa tome koja uvjek pali je Medo u Savskoj, relativni centar povezanosti javnog prometa na sve strane, lako za naći za one koji nis iz zg. al to je već isfurano, osobno mi se više svidja ova varijanta medvedgrada u ludnici, al znam da je predaleko za one koje nemaju auto, a za one koji imaju sumnajm da će piti, tako da....
izjasnite se![]()

Bookmarks