Ljudi će na cesti mislit da ste Poljaci na maturalcu u Hrvatskoj!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi će na cesti mislit da ste Poljaci na maturalcu u Hrvatskoj!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nek mi netko PM-a telefon da mogu saznati di ste kad se smjestite...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Gle, najvjerojatnije Star Caffe, ali možda i Pivnica Zlatni Medo...Izvorno postao whiteboy
Evo budem ti ja PM-ao broj ako netko već nije...
@ SymbianFAN: Na kajmak koji se dobiva od trave i krave tj. mlijekaNo pun intended
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
hocemo jos![]()
ko je ovaj prvi lik lijevo:bunny:
To je sigurno blue devil.Vidiš da je plavušan, a ono do njega je vjerojatno bolja polovica.![]()
Ne...bolja polovica je sa desne strane; Whiteboy...Onaj u crvenom je Trapavi, a na vrhu stola je Vert. Jedino se ne vide Mala i Chellex...
Eh da...ispričavam se još jednom Peky![]()
Na zabavi, ajmo reć da to je, bilo nas je dosta. Nažalost još uvijek vidim gorak okus u ustima BlueDevila i Whiteboya zato što nisu dobili svoju dozu (ludi perverznjaci nije to što ste pomislili)...kuhanog vina.
Vert nas je full razočarao, jer il je dost popio prije nas, ili stvarno nema kapacitet za pijaču, il je čovjeku do***diloUglavnom, nije se napio baš. Doduše nitko od nas se nije napio, čak ni Beli-Boy. Ali svejedno bilo je fora, zabavno i naravno, moramo ovo ponoviti, a ja se nadam da ću biti pozvan i sljedeći put
![]()
![]()
Zadnji uredio T-Maca : 04-01-2007 u 11:30
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Izvorno postao madDogg
zgodan neki lik![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Izvorno postao malena01
to je bluedevil
prvi lijevo![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks