Ovaj, ja cu kasnit, idem prije s frendicom na cugu, pa bi molila ako nije bed da mi neko posalje poruku u koji birc ste sjeli...(hvala
)
Ovaj, ja cu kasnit, idem prije s frendicom na cugu, pa bi molila ako nije bed da mi neko posalje poruku u koji birc ste sjeli...(hvala
)
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
E a u koji birc se ide? Ak slučajno zakasnim do te stanice...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa ako se nevaram, nezna se... ili Star cafe ili pivnica (savska+vukovarska)...Izvorno postao whiteboy
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ljudi će na cesti mislit da ste Poljaci na maturalcu u Hrvatskoj!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nek mi netko PM-a telefon da mogu saznati di ste kad se smjestite...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Gle, najvjerojatnije Star Caffe, ali možda i Pivnica Zlatni Medo...Izvorno postao whiteboy
Evo budem ti ja PM-ao broj ako netko već nije...
@ SymbianFAN: Na kajmak koji se dobiva od trave i krave tj. mlijekaNo pun intended
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks