Meni isto paše kod Cibone. Glavno da ima mjesta, a kod Cibone, a i na Tkalči, kao što Mala kaže će ga gotovo sigurno biti. Bit će samo prometni kolaps, ali to se lako riješi.
Meni isto paše kod Cibone. Glavno da ima mjesta, a kod Cibone, a i na Tkalči, kao što Mala kaže će ga gotovo sigurno biti. Bit će samo prometni kolaps, ali to se lako riješi.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
bit ce samo na trgu ne vjerujem da ce biti guzva u okolnim ulicama...samo ce se malo promet zaustaviti...
onda kaj bumo?
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Huh...Opera poludila. BD briši ovo![]()
Ajd objasni zašto ne bi trebalo biti mirno kod Cibone? Što će otići puno ljudi na koncert pa će se razočarati pa se sjatit prema Ciboni? Ili ti ne želiš da "dođe puno ljudi iza 20:00"![]()
![]()
Nalazimo se najvjerojatnije kod Cibone, ali to treba još vidjet u 20:00h večeras![]()
Izvorno postao BlueDevil
bum ti ja javila![]()
Zadnji uredio mala : 03-01-2007 u 15:52
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
A onda ja znam gdje je...
LOL. A kad smo već tamo, možemo fino otići do Zlatnog Mede. Tamo ima puno više mjesta nego u kafiću, a bo'me ćemo se i bolje napit![]()
Bookmarks