Izvorno postao BlueDevil
daj ne! mozemo u cinestar
smrc
vozit ce tramvaji ali ne preko trga
Izvorno postao BlueDevil
daj ne! mozemo u cinestar
smrc
vozit ce tramvaji ali ne preko trga
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
kaptol centar. daj pa napokon smo se dogovorili i ja odj neke ljude zbog toga...samo ce trg biti natrpan,tkalca ne...i tramvaji voze svuda samo ne preko trga .ionako vas je vecina s autom...
ma znas da na tv i radiu uvijek hiperboliraju
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
HAHA, samo se nadajIzvorno postao mala
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Vrlo je vjerojatno da će se obuhvatiti, ali i do Trga i do Cibone je vrlo lako i brzo doći od GK-a, a tamo imate alternativni prijevoz, vi koji ste udaljeni
A ne vjerujem da će na Ciboni biti teška gužva, ako je koncert na trgu, nego će vjerojatno samo promet bit zagušen.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
da..sastanak vrijedi???![]()
![]()
I ja dolazim na meeting, ak idete...al nisam u toku kad i gdje se nalazimo?![]()
Bom Chicka WahWah
Ja bi kod Cibone....
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
eto i peky bi dosla.onda kod cibone?
Meni isto paše kod Cibone. Glavno da ima mjesta, a kod Cibone, a i na Tkalči, kao što Mala kaže će ga gotovo sigurno biti. Bit će samo prometni kolaps, ali to se lako riješi.
bit ce samo na trgu ne vjerujem da ce biti guzva u okolnim ulicama...samo ce se malo promet zaustaviti...
onda kaj bumo?
Huh...Opera poludila. BD briši ovo![]()
Ajd objasni zašto ne bi trebalo biti mirno kod Cibone? Što će otići puno ljudi na koncert pa će se razočarati pa se sjatit prema Ciboni? Ili ti ne želiš da "dođe puno ljudi iza 20:00"![]()
![]()
Nalazimo se najvjerojatnije kod Cibone, ali to treba još vidjet u 20:00h večeras![]()
Izvorno postao BlueDevil
bum ti ja javila![]()
Zadnji uredio mala : 03-01-2007 u 15:52
A onda ja znam gdje je...
LOL. A kad smo već tamo, možemo fino otići do Zlatnog Mede. Tamo ima puno više mjesta nego u kafiću, a bo'me ćemo se i bolje napit![]()
Šta onda na kraju?
Danas u 20h, kod cibone? Meni odgovora, makar neznam di je "stars cafe"...
A ziher će biti gužva i u tkalči zbog koncerta...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nije bitno. Mislim da će nam to reći na vrijeme, ak se dogovorimo tamo![]()
OK, u 20h kod Cibone, kod Subwayja, može? To nemreš fulat...
Bom Chicka WahWah
Misliš onaj zatvoreni izvana ili onaj unutra u hodniku?
@ BlueDevil: A stravote, zar nemaš Mobilni Internet![]()
subway više nije tamo gdje je bio...sad je unutra... tamo gdje je NOKIAIzvorno postao El Niño
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
OK, onda unutra kod Subwayja...onda je to u 8 ziher?
Bom Chicka WahWah
lol,kaj nije vise tam na uglu sabvej? de je sad???
OK, onda kod Sabveja tj u blizini Nokie danas u 20h...
Ajde da se sad dogovorimo, pošto krećem malo ranije, pa a neznam koga bi pito di se nalazimo (kad nemam borjeve, tj neke sam imo ali sam previše mobova promjenio pa neznam di su mi brojevi, ali na SIM_u nisu)...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pošaljem ti svoj u PMŠta komplicirate. Nađemo se kod tramvajske stanice i nema nikakvog ulaženja unutra u hodnike jer ono što tražimo je vani
I možemo baš fino otići do Zlatnog Mede...tamo će biti puno ugodnije![]()
pa onda nekaj izvan centra.....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks