jos bum ovom na kraju njegovog radnog vremena javila da im kaze pa mozda fakat rezerviraju![]()
jos bum ovom na kraju njegovog radnog vremena javila da im kaze pa mozda fakat rezerviraju![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
tak treba![]()
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Ja nebudem došao (fakat nemrem) , a ono jučer na gabbly-u je bila zayebancija... nemorate svi glumit anđele![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ljudi, sad sam skužio da je večeras na Trgu onaj koncert i žrijeb za trku na Sljemenu. Ja bih odgodio meeting, jer će bit takva gužvetina da to neće bit normalno. DA ne spominjem specijalnu regulaciju prometa, nevoženje tramvaja itd.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
hehe.. jeeeee![]()
To ide meni u korist....
Ah sad...onda ne moramo u centru. Ima šta dobro kod Cibone, to je udaljeno od trga 5 minuta tramvajem...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Izvorno postao BlueDevil
daj ne! mozemo u cinestar
smrc
vozit ce tramvaji ali ne preko trga
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
kaptol centar. daj pa napokon smo se dogovorili i ja odj neke ljude zbog toga...samo ce trg biti natrpan,tkalca ne...i tramvaji voze svuda samo ne preko trga .ionako vas je vecina s autom...
ma znas da na tv i radiu uvijek hiperboliraju
HAHA, samo se nadajIzvorno postao mala
![]()
Vrlo je vjerojatno da će se obuhvatiti, ali i do Trga i do Cibone je vrlo lako i brzo doći od GK-a, a tamo imate alternativni prijevoz, vi koji ste udaljeni
A ne vjerujem da će na Ciboni biti teška gužva, ako je koncert na trgu, nego će vjerojatno samo promet bit zagušen.
da..sastanak vrijedi???![]()
![]()
I ja dolazim na meeting, ak idete...al nisam u toku kad i gdje se nalazimo?![]()
Bom Chicka WahWah
Ja bi kod Cibone....
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
eto i peky bi dosla.onda kod cibone?
Meni isto paše kod Cibone. Glavno da ima mjesta, a kod Cibone, a i na Tkalči, kao što Mala kaže će ga gotovo sigurno biti. Bit će samo prometni kolaps, ali to se lako riješi.
Šta onda na kraju?
Danas u 20h, kod cibone? Meni odgovora, makar neznam di je "stars cafe"...
A ziher će biti gužva i u tkalči zbog koncerta...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa onda nekaj izvan centra.....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks