još nas budu izbacili lol
još nas budu izbacili lol
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Zar si sumnjao![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
lol,sve me strah...hehehhe
da nam razerviram mjesto tam skroz iza da stanemo svi?
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa daj..zašto ne![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Može, samo ti rezerviraj! Znači sutra u 20:00. Tko kasni *****. Znači ja i BD bumo došli malo kasnije...Izvorno postao mala
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
heheheh,ok.budem probala.![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
zakasnit?....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
rezervirat.nisam ziher
Ja ću doć u 20:00 i 56% LOLIzvorno postao whiteboy
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
brijem da ce nas dosta kasnit jer bu guzvara u gradu...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
neka krenu ranije. ja sam prosli put zakasnila 10-15min,a ovi mene na trgu cekalisad cu doci ranije
![]()
mogu ja? mogu ja?![]()
![]()
Bookmarks