kakve obaveze mladi i nadobudni ljudi poput vas imaju iza 8 navečer?![]()
kakve obaveze mladi i nadobudni ljudi poput vas imaju iza 8 navečer?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ja nebum bil u ze-gej-uIzvorno postao V3rt!g(o)
lol nekaj me sve na pedere podsijeća danas
![]()
Izvorno postao V3rt!g(o)
seks do jutra
salim se, idem u kino! nek mi neko javi na mob do kad bute bili pa mozda i dodem.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Tantra ne nikako, bio sam tamo nedavno i baš je nekak jadno i hladno... a i čaše baš ne peru kak spada... :fuj:
Može Bonn ili Donna, ne znam koji je od njih onaj koji ima onaj kauč u separeu i onak udobne stolce? E ak netko zna nek napiše pa tam idemo. I da, tam je toplo.(Da, zimogrozan sam...
).
@Vert: Donn i Bonn su oba u Tkalči, blizu Krvavog mosta i Skalinske (dakle blizu početku Tkalče, prema trgu). Jedan su do drugog.
@Malena: pa daj molim te, u kino možeš svaki drugi dan, nije to nešto što se planira danima unaprijed, premjesti to i nacrtaj se na mitingu...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
donna ima kauc![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Izvorno postao whiteboy
Znam da bi me volio viditali sutra u kino jednostavno MORAM (oklada
)
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Pa oklada se može i drugi put realizirat... no dobro, mala bu me utješila ak nebu malene...Izvorno postao malena01
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hehehhehhe,bit ce ti BD![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Radi njega mi i treba utjeha!Izvorno postao mala
![]()
Bookmarks