daj nemoj samo taj birc... alergičan sam na njega godinu dana.. i na onaj Bonn... otkad sam kupio karte za Newyear wonderland...Izvorno postao whiteboy
al dobro, nije bed, može i DOnna
daj nemoj samo taj birc... alergičan sam na njega godinu dana.. i na onaj Bonn... otkad sam kupio karte za Newyear wonderland...Izvorno postao whiteboy
al dobro, nije bed, može i DOnna
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
slabo a cemo naci mjesta....i u donni i oliveru
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ma meni je svejedno... može i bonn...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a cugate vi na tim olupljanjima kaj konkretnog?onak u malo većim količinama??se okreću runde ili savko svoje??
tak da znam...ja dođem za koji mjesec...ovak bez auta neidem...kak bi ja pogodil toćan vlak...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ako ocete u donni mogla bi rec frendu da nam ''rezervira '' ak moze par mjesta da se sjedemo ,a ne da zujimo po gradu jer nigdje nema mjesta...
mozda bi mogli i u tantru![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bonn znam gdje je, Donna - nemam pojma.
Ja bih čak navratio malo, već dugo nisam vidio neke. A neke nikad![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
jedno je odmah pored drugoga....Izvorno postao BlueDevil
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Donna ti je odma do Bonn_a... bircevi su jedan uz drugi...Izvorno postao BlueDevil
![]()
Ija bi htio upoznati neke koje još nisam... (a dosta ih neznam)![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks