i kad bu neki sastanak?
btw,tomo,bila sam u onom novom kaficu prek puta romana i upoznala sam gazdusuper birtija
kak bi gazda rekel,malo kulturnija za razliku od ostalih
![]()
i kad bu neki sastanak?
btw,tomo,bila sam u onom novom kaficu prek puta romana i upoznala sam gazdusuper birtija
kak bi gazda rekel,malo kulturnija za razliku od ostalih
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pa eto, ja sam za ovu subotu navečer. Mogu ostat dokad mi srce želiA i možemo dostojno proslavit Pekyn rođkas
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Boze, pa nebumo moj rockas slavili na sastanku...ja mogu doc, al u petak idem van, pa necu bit u stanju dugo ostat, ko zna jel cu bit u stanju pit uopce, mozda i ja jednom popijem caj na sastankuIzvorno postao T-Maca
...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Ma u subotu![]()
Pa znam da je u subotu, ali u subotu se vracam doma, ko zna kad jer moramo na prvi bus, sigurno cu bit umorna...Izvorno postao T-Maca
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Ah eh ah...nikako da se organiziramo![]()
![]()
jedan dan poslije bozica,a prije nove?![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
DAMN! i to još odeš bez mene...grr NASTY GIRL! ....jel bar kafa dobra?Izvorno postao mala
heh
je dobra je kavadapace,super
![]()
Bookmarks