Jel tko za petak navecer, 20 sati, staro mjesto (sat)?
Jel tko za petak navecer, 20 sati, staro mjesto (sat)?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Mogao bi ja doći valjda, al još potvrdim u petak![]()
Bom Chicka WahWah
i kad bu neki sastanak?
btw,tomo,bila sam u onom novom kaficu prek puta romana i upoznala sam gazdusuper birtija
kak bi gazda rekel,malo kulturnija za razliku od ostalih
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pa eto, ja sam za ovu subotu navečer. Mogu ostat dokad mi srce želiA i možemo dostojno proslavit Pekyn rođkas
![]()
Boze, pa nebumo moj rockas slavili na sastanku...ja mogu doc, al u petak idem van, pa necu bit u stanju dugo ostat, ko zna jel cu bit u stanju pit uopce, mozda i ja jednom popijem caj na sastankuIzvorno postao T-Maca
...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Ma u subotu![]()
Pa znam da je u subotu, ali u subotu se vracam doma, ko zna kad jer moramo na prvi bus, sigurno cu bit umorna...Izvorno postao T-Maca
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
DAMN! i to još odeš bez mene...grr NASTY GIRL! ....jel bar kafa dobra?Izvorno postao mala
heh
je dobra je kavadapace,super
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks