TNX malenaIzvorno postao malena01
Moram priznat da ti meni izgledas jos 10 puta bolje uzivo nego na slikama koje su svi hvalili
![]()
Ajde decki, sad vi jedan drugog skomentirate....
I da, bilo stvarno ok, prava ugodna vecernja cugica![]()
TNX malenaIzvorno postao malena01
Moram priznat da ti meni izgledas jos 10 puta bolje uzivo nego na slikama koje su svi hvalili
![]()
Ajde decki, sad vi jedan drugog skomentirate....
I da, bilo stvarno ok, prava ugodna vecernja cugica![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
A nemamo što komentirati. Ja nisam pretjerano zadržavao svoj pogled na Zerobravou, jer se mi već znamo otprije...a on ionako ne posjećuje ovaj dio foruma
Inače super su nam cure, totalno ležerne, opuštene, zabavne i slično. Naravno, drago mi je što sam vas sve upoznao i nadam se da ćemo to opet ponoviti![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
mirišim da je nekome bilo jaaakoo dosadnoIzvorno postao T-Maca
hihihi
ojdi do me tomo na gemist![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
@tomo: lol, otkud to imenjace...bilo je super.Nije bilo ludo kao veceras, ali je super bilo.
Jel možda netko danas za neku cugu, okupljanje oko 8-9 navečer u gradu?
Bom Chicka WahWah
treći miting, dan za danom
have fun ljudovi, ja imam dogovor.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
evo suseda već letim, jest da je rano za gemišt al idem prije maznut ham & egg'sIzvorno postao mala
sastanci vam s ovakvim poluokupljanjima gube na težini, predlažem vam da malo stanete na loptu i počnete se nalazit svaki drugi dan.... barem........
Jel tko za petak navecer, 20 sati, staro mjesto (sat)?
Mogao bi ja doći valjda, al još potvrdim u petak![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks