peky i ja smo se nesto dogovarale za miting u petak 20h na trgu ispod sata... dode jos tko?
peky i ja smo se nesto dogovarale za miting u petak 20h na trgu ispod sata... dode jos tko?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
mozda bi ja na kratko
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
uuu 3 žene na mitingumože može
možda se napokon i deči dogovore
još dofuramo frendice
....
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
tomo,sused, kad cemo se mi u markusu okupit?![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Kaj tu svima treba posebno pozivnice slat da dodu na sastanak? Kak cemo napravit dobar sastanak kad niko nece doc?![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
heh, kad očešIzvorno postao mala
..... ajd možda i ja dođem ovaj vikend,....
ajd, vec je malo bolja slika na radaruIzvorno postao tomo
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Krivo sam postao ovdje, ali prebrzi ste za mene...
Trebalo je ići u 'šta sad radite'...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hmmm nije loše..a kad je taj "sastanak"Izvorno postao malena01
![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Petak, u 20 na trgu, kod sataIzvorno postao ledeni
![]()
Pa mogo bi možda i ja doć.Ne,pak neću.Ne spadam ja u vas velike.Ja boh bio onak 13-godišnjak s vama koji ste svi stariji od 18.Makar mi treba sam par stanica do trgaIzvorno postao Peky
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Bookmarks