Ajde ljudi, dajte neki prijedlog... i kaj niko više ne bi išao?
Ajde ljudi, dajte neki prijedlog... i kaj niko više ne bi išao?
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
ja bi)) na kratko malo
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ja sam bacila iskricu na vama je da se dogovorite pa mi javite ali ako ide i gospon doktor onda ljudi moji dogovorite nesto, tog covjeka jos nisam upoznala![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ovaj, ak se u 8 nalazimo, ja moram krenut za sat vremena, pa bi bilo dobro da neko bubne vise neko mjesto, inace necu stic doc![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
evo i ja bi došao ,,, ako mislite većerasIzvorno postao Peky
Nis ljudi, onda na trgu kod sata u 20:45 , pa cemo se tamo dogovarat...bilo bi lijepo da se svi pojavite koji ste rekli, da ne bi ja isla iz Samobora i zvisila tamo...
Nis od toga, malena ne moze doc, budemo se neki drugi dan nasli kad ce vise ljudi bit raspolozeno...
Bookmarks