miting neki sutra, preksutra popodne ,navecer?![]()
miting neki sutra, preksutra popodne ,navecer?![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Izvorno postao malena01
Ajde...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
hm... zanimljvo...![]()
Pa šta bi se desilo to da na jednom "okupljanju" se pojave 2 ženske osobe...![]()
A gdje? Ja bi mogo oko 20:45 ako je u centru ili u 20:25 ako je negdje oko jaruna
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ajd mogu i ja...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao Ico
Ma meni je svejedno, samo da nije ujutro, kad imam predavanje...joj i mjesto, da nije daleko od busa![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Samo od kojeg busa?
Što se mene tiče može i negdje na Remizi, tamo na okretištu tramvaja negdje... tamo ti taman vozi bus iz Samobora (ako se nevaram)...
Ili negdje na trešnjevci, cibona??
dajte neki prijedlog
Izvorno postao Ico
Ovako, imam bus na Crnomercu, na Autobusnom i Remizi, s tim da moze i bilo gdje blizu Ljubljanske, SAvske i to, samo da nije negdje u gradu predaleko da mi treba pola sam do busa...mislim, nije problem ni ako je, al ak bas ne mora bit, bilo bi lijepo. A prijedlog ne znam, stvarno...
i bude li bilo što od toga svega danas???
Ako bude, lijepo bih zamolio nekoga ko bi danas došo da me obavjesti dal će biti šta od svega toga, ako da, kada, gdje, kako, zašto...jer nema baš neku mogućnost pristupa internetu za vrijeme predavanja...
Bookmarks