Ups, pardon, subota, da, malo su mi se pomutili dani od nespavanjaIzvorno postao Ico
![]()
Ups, pardon, subota, da, malo su mi se pomutili dani od nespavanjaIzvorno postao Ico
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Zaheb, ja idem u subotu na martinje u Samobor, tak da nemrem...da je sutra, još bi mogao, al subota mi ne paše![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Kaj sad kad ja idem u Zagreb, svi idete u Smobor...Izvorno postao El Niño
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
@malena: imam negdje do 12 obaveze na faksu, pa vjerojatno poslije toga...
@Peky: pa ako svi idu u Samobor onda organizirajte nesto tamo...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pa meni pase, samo ak se da svima drugima ic u Samobor...Izvorno postao T-Maca
Da fakat...zakaj se nebi našli u Samoboru u subotu...znam da je i Iceku tam bliže, pošto čovjek živi u Lučkom, pa nek se skupi ljudi, netko nek vozi, podijelite pare za bengu il kaj već i odemo tamo na neku pivu ili gembač (pošto je martinje)
Bom Chicka WahWah
Ja ako mogu ić, onda mi je tako svejdno di...
Ali kažem, znat ću sutra navečer dal mogu u subotu ili ne...
Meni ni Samobor nije daleko (malo je dalje od centra Zagreba, al nema veze)...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pa kaj nisi ti negdje na pola puta, čak sam mislio i da ti je Samobor možda malo bliže...tak ti je svejedno, mečka je dizel pa ne ždere valjda puno gorivaIzvorno postao Ico
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks