ja idem van![]()
ja idem van![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Kad? Pa mozemo se mi nac prije, oko 7-8 pa poslije podes van...Izvorno postao mala
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
ako se skupi jos njih mogu doci malo na zagrijavanje![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
E pa tooIzvorno postao mala
Ajde ljudi, zabrinut cu se za sebe, kad ja nisam mogla stalno neki sastanci, sad kad mogu niko nece
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
A cuj, ja ne mogu ni pod must, ali te mogu pozvati na neki drugi sastanak.
A mozes sa mnom i na Interliber...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja ću doći, pa svi vi koji ste ljuti na mene sada znate kada me možete doći namlatiti hehe
Šala.
Ledeni ti? Dolaziš?
Ne znam više ništa stari.Trebo sam danas ići na Info sa Šljakom,i trebali smo ići neš popit,on dobio gripu,ja kasno stigo iz Poreča.Trebo bi u Petak ići u Munchen.....POLUDIT ću više.Ak niš bar sam danas potpisao dobar ugovor tako da sam bar radi toga sretan:-)Izvorno postao observer
P.S. Kome si se to zamjerio da bi te išao mlatit?Možda Peky?E tu ti ja ne mogu pomoć,nažalost
![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
kad ides da se "sretnemo" ?Izvorno postao T-Maca
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
A ti ne bi dosla na sastanak?Izvorno postao malena01
Bookmarks