nema ćevapa u RubeljuIzvorno postao Compov
oni imaju mesne pločice, kako god se to zvalo, ali ćevapi nisu
možemo kod Srbina ili u Čingač, tamo su pravi![]()
ovaj vikend sam u zagrebu pa... bilo bi dobro neko okupljanje nabacit...
ja bi u rebelj na ćevape![]()
Seriously?
nema ćevapa u RubeljuIzvorno postao Compov
oni imaju mesne pločice, kako god se to zvalo, ali ćevapi nisu
možemo kod Srbina ili u Čingač, tamo su pravi![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
daaaaaajel taj srbin tam kod stadiona?negdje u maksimiru? rekao mi je tata da je tamo janjetina odlicna
![]()
![]()
ak je to to
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
počelo je kompliciranje.... nemoramo jest ćevape možemo samo pitja neznam di je čingač ili srbin lol
Seriously?
nema veze ,znamo mi![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ma ajde, samo da se nađemo...jelo je sasvim sporedna stvarAko treba, jest ćemo šiš-kebab
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
"stari kotač" tamo u prečkomkad se ide
?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
a je sad,klet markuš u gracanima? akd se krece?![]()
Dva Potoka? Joooj, ja bih trebao ne bit dežuran ovaj vikend... bar se nadam
Pratim ja ovaj thread, jednom ću i ja navratit već, vidjet ćete...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Tamo su odlicni cevapiIzvorno postao malena01
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Jel Znate Vi Za Nesto Drugo ..osim Za Chevape? Ha?![]()
ima recimo i finih bureka s mesom![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Znam ja za ribice, rakove, školjkice i ine plodove moraIzvorno postao jana
Znam, također, i za kulen, kulenovu seku, za kobase, češnjovke, špek, luk, sir & vrhnje, te za ine suhomesnate (po mogućnosti i dimljene) proizvode naših vrlih Slavonaca.
Znam i za fileke (čak i za tripice) s gemištom, za bažul s podmornicom (grah s kobasom), za puricu z mlincima, pileća krilca i svinjska rebrica na žaru.
Znam također i za Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Brie, Camembert, Ementaler, Asiago (giovane, mediano, staggionato), Pecorino Romano, te za još nekekravlje, ovčje i kozje proizvode.
A znam i za Schwarzwald tortu, za Sacher-tortu, samoborske kremšnite, princes-krafne, cannelone, i slične proizvode vrlih nam slastičara.
kak ti se da toliko naprezati u ranu zoru....Izvorno postao BlueDevil
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Izvorno postao BlueDevil
UUUUUUUUUUUUU it trnz mi on![]()
Hmmm... kao da nekome draga nije dala doručak jutros pa je morao gladan na posao...Izvorno postao BlueDevil
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
A jok... jest mogu uvijek, pogotovo ako su oblizeki
Osim toga, poznata je stvar da muški sve bolej rade od žena, pa tako i kuhaju bolje (sad čekam da mi doleti avion kroz prozor, ravno u čelo).
Nego, ovo "okupljanje forumaša" se opet odmetnulo. Bit će po nosu (i mom također, da ne bi bilo). Nekak nam ne ide to okupljanje, a? Dogovaramo se i dogovaramo, ko gladni srat, pa nikad ništa![]()
jel to taj airplane seks o kojem tolko čujem?Izvorno postao jana
![]()
![]()
pazi...vish onaj mali prozorcic prema repu..zadnj....?
e to je WC![]()
Ekipa, sutra navecer u 20:30 na nekom finom mjestu gdje se mozemo "plavo fino najest i popit chashicu" (k'o sto kaze moj djed), sto ostavljam vama na izbor. Ja se sljedece jutro dizem rano pa nemojte ovo pomicat kasnije...
I ocemo nabacit koji sastanak sljedecu subotu?
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Mislis ovu subotu? Ja ne mogu, zauzet sam![]()
Ne, ne sutra, sljedecu subotu, iliti 11.11...Izvorno postao T-Maca
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Da i tu sam subotu zauzet...Interliber
Bookmarks