Hmmm... kao da nekome draga nije dala doručak jutros pa je morao gladan na posao...Izvorno postao BlueDevil
![]()
Hmmm... kao da nekome draga nije dala doručak jutros pa je morao gladan na posao...Izvorno postao BlueDevil
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
A jok... jest mogu uvijek, pogotovo ako su oblizeki
Osim toga, poznata je stvar da muški sve bolej rade od žena, pa tako i kuhaju bolje (sad čekam da mi doleti avion kroz prozor, ravno u čelo).
Nego, ovo "okupljanje forumaša" se opet odmetnulo. Bit će po nosu (i mom također, da ne bi bilo). Nekak nam ne ide to okupljanje, a? Dogovaramo se i dogovaramo, ko gladni srat, pa nikad ništa![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
jel to taj airplane seks o kojem tolko čujem?Izvorno postao jana
![]()
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
pazi...vish onaj mali prozorcic prema repu..zadnj....?
e to je WC![]()
Ekipa, sutra navecer u 20:30 na nekom finom mjestu gdje se mozemo "plavo fino najest i popit chashicu" (k'o sto kaze moj djed), sto ostavljam vama na izbor. Ja se sljedece jutro dizem rano pa nemojte ovo pomicat kasnije...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
I ocemo nabacit koji sastanak sljedecu subotu?
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Bookmarks