Hehe, ja volim horore, al ne mogu![]()
Hehe, ja volim horore, al ne mogu![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Ja bi išao, ali sam straight![]()
(malo politički nekorektnog humora, fali toga u zadnje vrijeme ovdje)
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
mene ni jedan horor dosad nije priplašio ni jedan niti kad sam sam egzorcista i krug 1 gleda sam oko 00.00
Išao sam gledati film s frendom i frendicom i baš je OK, onak za ubiti večer...al je veći gušt kad film gleda neka cura i onda kad dođe neku "buuuuu" scena, odmah ti se uvali u krilo![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
da, i onda ti sjebe hlaće sa sokom, pa malo koljenom u glavu.....Izvorno postao PhytoSculpt
e da, evo, sad se sjetio...
ak netko hoće u subotu 30.09., Boogaloo, u 21:00 koncert "Pozdrav Azri", ja sam tamo, poslije toga turneja Petica-Sidro, pa ak je netko za, nek se javi.
Zadnji uredio zerobravo : 25-09-2006 u 21:27
pa mislim stavrno Zero... Zar bi tako postpio sa frendicom koji sa tobom pristane ić gledat hororac u kino?Izvorno postao zerobravo
Ja bi postupio drugačije...
![]()
Nego, oće biti možda kakava kava forumaša ili nešto prije no što počne fax i svi se razbježe po predavanjima?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
bez paranoja......Izvorno postao Ico86
nisam nasilan
![]()
Bookmarks