Pa normalno...ti si predsjednik, team leader, poglavica, kapetan, starješina, ma sve!!! Tak da se svi ravnamo po tebi, viš kak smo dobri...![]()
![]()
znaci ako ja nejdem nejde niko???? boze sacuvaj
brijem da cu doletit do vas , nejde mi se tamo s njima u precko
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Pa normalno...ti si predsjednik, team leader, poglavica, kapetan, starješina, ma sve!!! Tak da se svi ravnamo po tebi, viš kak smo dobri...![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
a da se javiš kad te netko zove, il bar upališ telefon?Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
Izvorno postao zerobravo
hihi sorry u bio mi u drugoj sobi, evo tu je![]()
@zero > upaljen mi je telefon, sad me Ićo zvao i bilo je sve OK, ne znam zakaj me nemreš dobiti...
@malena > mi se nađemo oko 9 kod crkve u Vrbanima tak da smo ti pred nosom i nemreš nas odbitiIdemo Ićo, zero i ja...
Bom Chicka WahWah
Pa čuj, dok se javi čovjek treba odraditi nekoliko predradnji. Izvaditi mobitel iz one vrećice, obrisat ga specijalnom krpom...umotati ruku u rukavicu...i staviti na uši prevlake te sa rukom koja je zamotana u rukavicu pritisnuti tipku za odgovor...Da se mobitel ne bi oštetio![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
aaaaa ja cu poluditdaj vi odite nekam na cugu pa ja mozda dodem mozda ne, javite di ste i bok
![]()
![]()
Daj malena dođi u onaj birc preko puta one crkve... Nas tri dolazimo ziher...
Ako ti se neda čekat, onda dođi do crkve, pa se tamo nađemo... ja i Zero dolazim vrlo brzo...
@malena01: ja tebi iskreno da se neljutim, nego sve ovo na brzinu pišem pa onda fali smajlića, nekih riječi itako... da se ljutim reko bi ti... a i sama si vidla na slikama kako izgledam, pa di ja mogu biti ljut na nekog... baš sam dobre vojle...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo, malena, upravo nas 3 krećemo u tvoj kvart, tako da nas barem moraš upoznat :9 Oko 9 smo kod crkve u Vrbanima...![]()
Bom Chicka WahWah
lol, koja komedija je ovaj thread![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pod jednim uvjetom, idemo u birc bez tv-a![]()
Da, manijaku je prvo na pameti da te dobro zatuće...Izvorno postao malena01
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa kaj ja znam
nis idem se obuc pa letim na ovaj famozni meeting bez frendice![]()
lol,a ja tu buraza zicam da me vozi dok covjek gleda tekmu a vi svi jos doma
kak ste smjesni,lol![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Baš...ovo je ispala teška komedija![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ja nisam skuzila jel se nalaze na kraju upce? :bunny:
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Da, sad i mene zanima![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
a tebe sve zanima,ne moze![]()
evo nasli i vratili se i svim novoupoznatim![]()
a ico nije tako strasan ko sto se cini preko postova![]()
Mene više zanima da li će ico napisati da ti nisi strašna kao što djeluješ![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Izvorno postao malena01
Pa reko sam ti da ja nisam "strašan", i da se volim zafrkavat...
Nije malena strašna... Opasniji su njeni postovi od nje (bar mi se tako čini)...Izvorno postao Ch3lawy
(NHF malena)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
isto vrijedi i za tebe, pa ja sam si pomisla ko zna koji je ovo manijakIzvorno postao Ico86
ne ne svi simpa, svima dajem +ic![]()
Evo, i ja stigao doma...sad bi si nekaj naručio za jesti, a ne znam kaj...koje su to muke...![]()
Bom Chicka WahWah
Jesi li razmišljao o nojetini?
Ne znam, nekak su mi bolji žablji batci...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks