Nas 3 još ne zna ni di ni šta ni kako samo čekamo tebe da se odlučiš i da se tebi prilagodimoIzvorno postao malena01
![]()
Nas 3 još ne zna ni di ni šta ni kako samo čekamo tebe da se odlučiš i da se tebi prilagodimoIzvorno postao malena01
![]()
Bom Chicka WahWah
joj kak je ovo lijepo cut, 3 muska pa se idu meni prolagodavat
vi se dogovorite nekaj, ja cu odlucit do pol9 kaj cu
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
a da se javiš kad te netko zove, il bar upališ telefon?Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
Izvorno postao zerobravo
hihi sorry u bio mi u drugoj sobi, evo tu je![]()
@zero > upaljen mi je telefon, sad me Ićo zvao i bilo je sve OK, ne znam zakaj me nemreš dobiti...
@malena > mi se nađemo oko 9 kod crkve u Vrbanima tak da smo ti pred nosom i nemreš nas odbitiIdemo Ićo, zero i ja...
Bom Chicka WahWah
Pa čuj, dok se javi čovjek treba odraditi nekoliko predradnji. Izvaditi mobitel iz one vrećice, obrisat ga specijalnom krpom...umotati ruku u rukavicu...i staviti na uši prevlake te sa rukom koja je zamotana u rukavicu pritisnuti tipku za odgovor...Da se mobitel ne bi oštetio![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
aaaaa ja cu poluditdaj vi odite nekam na cugu pa ja mozda dodem mozda ne, javite di ste i bok
![]()
![]()
Daj malena dođi u onaj birc preko puta one crkve... Nas tri dolazimo ziher...
Ako ti se neda čekat, onda dođi do crkve, pa se tamo nađemo... ja i Zero dolazim vrlo brzo...
@malena01: ja tebi iskreno da se neljutim, nego sve ovo na brzinu pišem pa onda fali smajlića, nekih riječi itako... da se ljutim reko bi ti... a i sama si vidla na slikama kako izgledam, pa di ja mogu biti ljut na nekog... baš sam dobre vojle...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo, malena, upravo nas 3 krećemo u tvoj kvart, tako da nas barem moraš upoznat :9 Oko 9 smo kod crkve u Vrbanima...![]()
Bom Chicka WahWah
lol, koja komedija je ovaj thread![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pod jednim uvjetom, idemo u birc bez tv-a![]()
Bookmarks