ja fakat brijem da se ti ne salis ali nema veze.Izvorno postao Ico86
ja fakat brijem da se ti ne salis ali nema veze.Izvorno postao Ico86
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ljudi, najte se svađat, treba poticati slogu i jedinstvo![]()
Bom Chicka WahWah
Phyto oće fajt...čovjek je sinoć bio nabrijan da vidi obračun između neke dvojke od ostatka forumaša koji su se našli. Kad je uvidio da niš od toga neće biti, ranije je pobjegao
Jel tako :-P
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Kak me čovjek odao, joj pa ne moraš sad pred cijelim forumom![]()
![]()
![]()
Jesi i ti za cugu večeras?
Bom Chicka WahWah
Nažalost ništa od mene večeras. Mucho travajo![]()
Ajde odluči do pol 9, al već znam kaj ćeš odlučiti, tak da se idem spremati za cugu![]()
Bom Chicka WahWah
znaci ako ja nejdem nejde niko???? boze sacuvaj
brijem da cu doletit do vas , nejde mi se tamo s njima u precko
ja se ne svadam, vidim da se ico ljuti pa neka ne laže da se ne ljuti, ko zna možda je neki manijak koji me asd hoće zatuć kad me vidi![]()
![]()
ljudi kaj onda, vas 3 di sta kako
Nas 3 još ne zna ni di ni šta ni kako samo čekamo tebe da se odlučiš i da se tebi prilagodimoIzvorno postao malena01
![]()
Bom Chicka WahWah
joj kak je ovo lijepo cut, 3 muska pa se idu meni prolagodavat
vi se dogovorite nekaj, ja cu odlucit do pol9 kaj cu
a da se javiš kad te netko zove, il bar upališ telefon?Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
Izvorno postao zerobravo
hihi sorry u bio mi u drugoj sobi, evo tu je![]()
@zero > upaljen mi je telefon, sad me Ićo zvao i bilo je sve OK, ne znam zakaj me nemreš dobiti...
@malena > mi se nađemo oko 9 kod crkve u Vrbanima tak da smo ti pred nosom i nemreš nas odbitiIdemo Ićo, zero i ja...
Bom Chicka WahWah
Pa čuj, dok se javi čovjek treba odraditi nekoliko predradnji. Izvaditi mobitel iz one vrećice, obrisat ga specijalnom krpom...umotati ruku u rukavicu...i staviti na uši prevlake te sa rukom koja je zamotana u rukavicu pritisnuti tipku za odgovor...Da se mobitel ne bi oštetio![]()
aaaaa ja cu poluditdaj vi odite nekam na cugu pa ja mozda dodem mozda ne, javite di ste i bok
![]()
![]()
Daj malena dođi u onaj birc preko puta one crkve... Nas tri dolazimo ziher...
Ako ti se neda čekat, onda dođi do crkve, pa se tamo nađemo... ja i Zero dolazim vrlo brzo...
@malena01: ja tebi iskreno da se neljutim, nego sve ovo na brzinu pišem pa onda fali smajlića, nekih riječi itako... da se ljutim reko bi ti... a i sama si vidla na slikama kako izgledam, pa di ja mogu biti ljut na nekog... baš sam dobre vojle...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo, malena, upravo nas 3 krećemo u tvoj kvart, tako da nas barem moraš upoznat :9 Oko 9 smo kod crkve u Vrbanima...![]()
Bom Chicka WahWah
lol, koja komedija je ovaj thread![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pod jednim uvjetom, idemo u birc bez tv-a![]()
Bookmarks