Čini mi se da opet štanga kaj se tiče sastanka...
Čini mi se da opet štanga kaj se tiče sastanka...
Bom Chicka WahWah
OK! Došo budem! Znači u pola 9 kod crkve... nađemo se onda tamo ispred negdje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
OK, može, dogovoreno! Nađemo se s one strane crkve di je optika Ghetaldus...Ajde se čuj s malenom il mi daj njen broj pa mi javi jel je potvrdila da će biti tam i reci joj da dolazimo!![]()
Bom Chicka WahWah
Dakle, dogovor je pao...Ićo i ja se nađemo u pol 9 kod crkve na Vrbanima, pa idemo u birc di će biti malena s nekom svojom frendicom...trebali bi doći Zero (ak prođe ispit) i BlueDevil (ak pogodi put do tam)...znači, tko želi neka bude u pol 9 kod te crkve...![]()
Bom Chicka WahWah
ima bed frendica NE ŽELI bit sad tamo kad sam srekla da mozda dolaze ljudi s foruma tako da... radje se nadite negdje drugdje di vam vise odgovara, nisam joj htjela nis govorit al nisam htjela ni da se digne usred cuge naljuti se i ode jbga, zato sam vam i rekla da se sami dogovorite da ne ispadnem opet kriva kaj necu mozda doc
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Gle, sam ti dofuraj frendicu, pa ćemo mi nju razuvjeriti, buš vidla...pogotovo kad Ićo dođe, nemre mu ni jedna odoljeti![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
ha, ha, ha... dobar vic...mislim da ćeš u ti razuvjerit...
![]()
Nego, šta sad... malena oš ti doć ili? da znam dal da krenem, il da ostanem doma...
Ajd odgovorite nešto...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks