Nisam niš skužio...a da jednostavno ti dođe do Svetica kad idemo na Vrbane, pa te poslije odfuram do busa do Markuševca, Mihaljevca il di već bus vozi, tak negdje, kaj veliš? ja bum se zgubio ovak![]()
Nisam niš skužio...a da jednostavno ti dođe do Svetica kad idemo na Vrbane, pa te poslije odfuram do busa do Markuševca, Mihaljevca il di već bus vozi, tak negdje, kaj veliš? ja bum se zgubio ovak![]()
Bom Chicka WahWah
heheheh znala sama to bi danas? na vrbanima? i kad? ajd javi mi na mob kaj se dogovorite pa mozda buraza nafukam da me vozi ili nekog frenda...frendicu....
ugl javi na mob sta se dogovorite
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pa dogovor je u pol 9 kod crkve na Vrbanima, Jarunu...rekli su da bi došli malena, ja, Ico, Zero, BD, probaj doć i ti...
Bom Chicka WahWah
aha...sumnjam jer neznam di je to.kad ce biti na trgu dogovor onda ja dodem. have fun![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Joj, joj mala, sad više ne prihvaćaš ni da te vozim...pa do Svetica znaš doć, a dalje prepusti meni na brigu![]()
Bom Chicka WahWah
mama mi je uvijek govorila NE SJEDAJ STRANCIMA U AUTO JEST DA TE ZNAM ALI NE DUGO(sala) evo ak braco dode doma kad ce trebat ja dodem,ako ne vidimo se na sljedecem sastanku
![]()
sad sam već postao i manijak![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks