Kaj niko više neće? Možemo skupa i tekmu gledat![]()
Kaj niko više neće? Možemo skupa i tekmu gledat![]()
Bom Chicka WahWah
a siroce ti bi se stalno nalazio hehe
meni je to predaleko-vrbani-bah,ja sam na drugom kraju grada![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Mala, koji si kvart? Možda bi se dalo nekaj srediti po tom pitanju
Ico, onda računamo na tebe?
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
uuf,Gračani![]()
ico phyto sam govorilaal i dobro govoris
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a ajd mi reci šta da radim kad nemam šta radit... Najređe bi cijeli dan bio u gradu...Izvorno postao mala
faks mi gotov, a pak svr koje pozovem na kavu, imaju brdo ispita za riješit... a ovo u vrbanima mi je čak i usput, jer prije toga se idem nać sa curom, pa onda skoknem do vrbana... tako mi nisu daleko...
@Phyto: pa moglo bi se reć...
Šta je sad na kraju sa BD-a? Oće on doć ili?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Guess so. Al još ću pogledat tko će dolazit, tam oko 6-7. Al brijem da bum na kratki gem-dva došao...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ico, ak nemaš kaj radit, moš navratit do mene il možemo nekam na cugu, ni ja nemam kaj radit...a možemo i malu pokupit negdje da ne ide siroče sama na drugi kraj grada![]()
Bom Chicka WahWah
........
Reci di ti staje bus iz Gračana, pa te pokupim autom negdje ak hoćeš...
Bom Chicka WahWah
kolega, kolega... pazi kaj pišeš tu... da nebi neki krivo protumačili...Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
Što se tiče cuge, ako se dovore svi za danas, a pogotvo mislim na malenu, tj ako se pojavi ili sa sigurnošču kaže da će doć, svratit ću, ali kažem, neću dogo ostajat... Uh čovječe šta sam se spetljio dok sam ovo gore napiso...
[QUOTE=Phyto]Reci di ti staje bus iz Gračana, pa te pokupim autom negdje ak hoćeš...[QUOTE]
ha, ha, pokupit ćeš ju autom...mislim da bi imao veliku štetu na autu, a velika šteta i male...
![]()
Ups... krivo sam si to protumačio...Pa ajd ti sredi sa malom, pa onda oboje dođite...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks