ako ja frendici nis ne kažem onda sam ziher na vrbanima.. a ak kazem jbga mozda dodem solo, u svakom slucaju s njom sam se jos jucer dogovorila tak da brijem da smo tamo 100posto!!!
ako ja frendici nis ne kažem onda sam ziher na vrbanima.. a ak kazem jbga mozda dodem solo, u svakom slucaju s njom sam se jos jucer dogovorila tak da brijem da smo tamo 100posto!!!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
idem sad!! cujemo se!!! cao!
btw kaj je sa malom, pa ona je prva pitala kad ce miting opet?![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
OK onda...dakle, neka bude dogovor u pol 9 kod one nove crkve na Vrbanima il kam to već spada i onda idemo skupa jer ja ne znam doć do tam do te birtije...pa da vidimo tko je za?
Bom Chicka WahWah
ja + [ako položim ispit]
znam di je ta crkva, znam na sat.
OK, dakle, zasad smo Zero, malena i ja...
Bom Chicka WahWah
Kaj niko više neće? Možemo skupa i tekmu gledat![]()
Bom Chicka WahWah
a siroce ti bi se stalno nalazio hehe
meni je to predaleko-vrbani-bah,ja sam na drugom kraju grada![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Mala, koji si kvart? Možda bi se dalo nekaj srediti po tom pitanju
Ico, onda računamo na tebe?
Bom Chicka WahWah
a ajd mi reci šta da radim kad nemam šta radit... Najređe bi cijeli dan bio u gradu...Izvorno postao mala
faks mi gotov, a pak svr koje pozovem na kavu, imaju brdo ispita za riješit... a ovo u vrbanima mi je čak i usput, jer prije toga se idem nać sa curom, pa onda skoknem do vrbana... tako mi nisu daleko...
@Phyto: pa moglo bi se reć...
Šta je sad na kraju sa BD-a? Oće on doć ili?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja sam 65% tamo... samo što neću moć dugo ostat, pošto je malo kasnije to, tj trebalo bi biti vidim oko pola 9 kod crkve...
E sad kad si tekmu spomeno, izgledi rastu na 79,26% da se pojavim...
Ali više ću znat tijekom dana...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks