Zero, držimo ti fige!
Jel kaj rekla malena kad bi se našli...meni je full svejedno, valjda bum pronašao taj birc...
Zero, držimo ti fige!
Jel kaj rekla malena kad bi se našli...meni je full svejedno, valjda bum pronašao taj birc...
Bom Chicka WahWah
Ma jok, to se ona sama sa sobom dogovorila, a nikom rekla. Ybat ga, bira cura društvo![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ajde malena, budi autoritet i reci di i u koliko sati, a ne da svi zujimo ovdje i niš ne znamo![]()
Bom Chicka WahWah
ljudi moji ja ne zelim bit galvni dogovarac, kaj ako frendica nece htjet doc jer se srami nprpa nemrem ju ostavit il vuc tam za sobom a jos se nismo cule... u svakom slucaju ja cu bit na vrbanima tam s njom oko 9 (osim ako ona ne otkaze u suprotnom ja dodem slolo)
evo ja ze 10min izlazim iz kuce oko pol8,8 cu provjerit jeste se kaj dog.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Nemoj reći frendici da ćemo mi doći...samo vas dvije sjednite na cugu i buš vidla kak će reagirati kad počne dolaziti hrpa zgodnih komada![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
BD, kaj veliš da se mi nađemo u Vrbanima, il tam negdje kam ide malena i to je to! Ovak se nebumo niš dogovorili...jel može u pol 9 kod one "lijepe" crkve, pa ćemo ić skupa do birca di je malena? Nek se javi ko bi išao...![]()
Bom Chicka WahWah
loooolajd ja skicnem ovaj topic kad se vrnem
hehe
cya
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Malena, al ti ziher dolaziš ak se dogovorimo, ne da ko jučer propadne stvar kad si otkazala u zadnji tren?![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks