prema sjevernoj strani svjeta,Izvorno postao BlueDevil
no, prema getrou tamo!!! tj vemilu ,taj smjer
odma na stanici nemres fulat, tri birtije. nis ljudi moji ak se kaj dogovorite vidimo se!
prema sjevernoj strani svjeta,Izvorno postao BlueDevil
no, prema getrou tamo!!! tj vemilu ,taj smjer
odma na stanici nemres fulat, tri birtije. nis ljudi moji ak se kaj dogovorite vidimo se!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ahaaaaa! Pa znam to, bio sam čak u par navrata... OK, ajmo vrijeme pa se vidimo
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
i ja bi došao
al imam ispit u pola 6, dakle na faksu sam do 7, pa neću moć pratit ovu temu, dakle, ak se zdogovorite, bilo bi ok da neko javi, kad točno i gdje točno, večina zainteresiranih ima moj broj. naravno, doći ću samo ak položim ispit, ak roknem, neću.
Zero, držimo ti fige!
Jel kaj rekla malena kad bi se našli...meni je full svejedno, valjda bum pronašao taj birc...
Bom Chicka WahWah
Ma jok, to se ona sama sa sobom dogovorila, a nikom rekla. Ybat ga, bira cura društvo![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ajde malena, budi autoritet i reci di i u koliko sati, a ne da svi zujimo ovdje i niš ne znamo![]()
Bom Chicka WahWah
ljudi moji ja ne zelim bit galvni dogovarac, kaj ako frendica nece htjet doc jer se srami nprpa nemrem ju ostavit il vuc tam za sobom a jos se nismo cule... u svakom slucaju ja cu bit na vrbanima tam s njom oko 9 (osim ako ona ne otkaze u suprotnom ja dodem slolo)
evo ja ze 10min izlazim iz kuce oko pol8,8 cu provjerit jeste se kaj dog.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Nemoj reći frendici da ćemo mi doći...samo vas dvije sjednite na cugu i buš vidla kak će reagirati kad počne dolaziti hrpa zgodnih komada![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks