moram malo tu neke ljude pohvaliti ali i pokuditi...
Svaka pohvala phytu, ttpericu i Zerobravou...
Pokude idu malenoj01 i chelawyom...
eh, kad bi ti mob io uključen vidla bi poruku i dava poziva od mene... tako da, nemožeš reć da se nije nigdje išlo... Phyto i ja smo te čekali na trgu, a ti nisi došla... mislim stvarno...Izvorno postao malena01
Al ajde, reko nisi dobila poruku pa nema veze... Al kad si trebala doć do "Friends-a", nisi došla, a tamo čekali Zero i ttperic, a phyto i ja prošli cijeli grad da vidimo društvo sa foruma, da upoznamo nove ljude... kad ono ni tamo nisi došla, onda sam osto duboko razočaran...A Chelawy, a dobro čovjek je radio, pa nije mogo... ali sam mislio da će svratit bar na minutu...
za danas je malena01 dala prijedlog, a pošto su svi nestali sa foruma, ja sam se trudio da bar neko dođe na trg u 17h, očito niko nije mogo, pa je onda pao spontatni dogovor (nakon malo pritiska na Zeroa) da se ipak vidimo u Utrinama... Možda i organizacija nije bila nešto, ali oni koji su htjeli doć, mogli su (uz malo napora)... Ja sam bio, i mogu reć da sam se ismijo kako dugo nisam... a krenuo sam u pola 5, da bi stigo u 5 na trg, a vratio se u 10:05...Izvorno postao mala

A Chelawy, a dobro čovjek je radio, pa nije mogo... ali sam mislio da će svratit bar na minutu...

Bookmarks