17h, ispod sata na trgu...
bar bi trebalo biti tako... ali fali bar još jedna osoba... recimo ti...
17h, ispod sata na trgu...
bar bi trebalo biti tako... ali fali bar još jedna osoba... recimo ti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ako mi netko javi do 17:15, budem tamo za maks pol sata...ali već vidim da je kasno![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Nema sastanaka ako ja ne idem buahahahaaaaa!![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
e ja sad dosla, nisam dobila nikakvu poruku stoga se ocito nigdje nejde. daj, kad su vam gotovi ti ispiti?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Pa čuj ja još uvijek mogu doći u centar do pol 6, ako nije kasno i ako ostali dođu
@Username: Čuj...fin je gradić za doć i tako...mislim što se mene tiče, mogu biti skroz fleksibilan ako je to u granicama razuma![]()
ja ne stignem do pol 6, viš da niko neće kaj ćemo ić solo nas dvoje
ajde ljudi fino se dogovorite za petakneku pijanku
![]()
Heh...ne mora značiti. Možda se netko javi još...pa možemo i u 6![]()
moram malo tu neke ljude pohvaliti ali i pokuditi...
Svaka pohvala phytu, ttpericu i Zerobravou...
Pokude idu malenoj01 i chelawyom...
eh, kad bi ti mob io uključen vidla bi poruku i dava poziva od mene... tako da, nemožeš reć da se nije nigdje išlo... Phyto i ja smo te čekali na trgu, a ti nisi došla... mislim stvarno...Izvorno postao malena01
Al ajde, reko nisi dobila poruku pa nema veze... Al kad si trebala doć do "Friends-a", nisi došla, a tamo čekali Zero i ttperic, a phyto i ja prošli cijeli grad da vidimo društvo sa foruma, da upoznamo nove ljude... kad ono ni tamo nisi došla, onda sam osto duboko razočaran...A Chelawy, a dobro čovjek je radio, pa nije mogo... ali sam mislio da će svratit bar na minutu...
za danas je malena01 dala prijedlog, a pošto su svi nestali sa foruma, ja sam se trudio da bar neko dođe na trg u 17h, očito niko nije mogo, pa je onda pao spontatni dogovor (nakon malo pritiska na Zeroa) da se ipak vidimo u Utrinama... Možda i organizacija nije bila nešto, ali oni koji su htjeli doć, mogli su (uz malo napora)... Ja sam bio, i mogu reć da sam se ismijo kako dugo nisam... a krenuo sam u pola 5, da bi stigo u 5 na trg, a vratio se u 10:05...Izvorno postao mala
Mislijo sam i ja pa ipak nisam mogoIzvorno postao Ico86
Uglavnom Ico stari moj opet se uzrujavaš bezveze, mnogo mi se sekiraš brate![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
smmmmrc, nemojte se ljutiti na mene smrc smrc
nisam mogla doć jer sam imala dogovor u 8 koji nisam mogla otkazat sorry...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ma ne uzrujavam se... Zero, Phyto i ttperic su popravili raspoloženje... više sam se smijao nego živcirao... jako malo se živciram u zadnje vrijeme, danas malkoc više, ali nema veze...![]()
U čovječe, tek sad vidim koliko toga sam napiso u prijašnjem postu, a nigdje smajlića...![]()
ma znam da nisi mogo, nema veze, budeš drugi put... al nadam se da će i onaj ko predloži idući put i pojavit se... znamo na koga mislim![]()
ja jako zivac danas grrrno i kad je drugi sastanak?
![]()
al na taj mi mora smogovac doci![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
jel moguće da se danas skupe ovi ljudi; kolko sam vidio da su zainteresirani:
Ico
Mala
Malena - sigurna
Obsrver
Phyto
Čelavi
ttperic - siguran
user_name + frendica koju bi ja nagovorio - ne mogu, ispiti, a i udaljenost [samobor-utrine, minimalno sat vremena u oba smjera]
BlueDevil
[stavite si + kraj imena]
ako bi vas bilo toliko, onda bi i ja došao.
mjesto : Utrine, birc Friend's, kod tržnice Utrine [100 m od HG Spota]
vrijeme : 18:30
ajd javite, jer ja ne mogu do grada, izgubit ću preko 2 sata samo na prijevoz, a vama sa autima je svejedno, čak po aveniji dubrovnik ste brži, nego se zajebavat po gradu.
EDIT: popunjavam sigurne![]()
Zadnji uredio zerobravo : 13-09-2006 u 17:25
Ja bih mogao...a vjerujem i da bi Ico i Malena i Photoscylpt mogao, za ostale ne jamčim
Izvorno postao zerobravo
Izvorno postao zerobravo
čuj ja nemam auto
19 h
malena +
s tim da nikog od vas ne znam... i s tim da do 8 moooram bit doma pa ne znam jel mi se isplati doc na pol cuke... ali kad vidim a+ko sve ide ak ide, otkazem to nekaj i dodem....
zato budnim okom pratim ovu temu
a zerobravo mi se svakako vidimo kad ti prode ispit
OK znači zasad nas troje bude išlo (ja, malena, zerobravo) plus još možda user name i njezina frendica![]()
user_name - frendica koju bi ja nagovorio -
E bome ak ju ja nisam, neces ni ti
Al ne mooogu ni jaaaaMogu birat, il cu riskirat da padnem ispit, pa me nikad vise necete vidjet jer cu se zatvorit u sobu od srama i necu vise nikad izac van, ili cu izdrzat jos malo do vremena kad cu moc bez kamena na srcu sjest s vama i popit pivu u miru...ah...vec sad mi mirise...
Uzivajte ljudi i lijepo se provedite![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
dođem i ja na pol sata, cca pol 8 do 8
nemojte sad da vas nema![]()
može, bit će nas zasad 4. dakle, friend, tržnica utrine. nazovi me ak zapne di.Izvorno postao Ch3lawy
kaj sad na kraju, kaj ipak idete? hmmm idem .... idem vidit mogu doletit
Bookmarks