kad? sta? ko? danas?![]()
kad? sta? ko? danas?![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
17h, ispod sata na trgu...
bar bi trebalo biti tako... ali fali bar još jedna osoba... recimo ti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ako mi netko javi do 17:15, budem tamo za maks pol sata...ali već vidim da je kasno![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Nema sastanaka ako ja ne idem buahahahaaaaa!![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
e ja sad dosla, nisam dobila nikakvu poruku stoga se ocito nigdje nejde. daj, kad su vam gotovi ti ispiti?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Pa čuj ja još uvijek mogu doći u centar do pol 6, ako nije kasno i ako ostali dođu
@Username: Čuj...fin je gradić za doć i tako...mislim što se mene tiče, mogu biti skroz fleksibilan ako je to u granicama razuma![]()
ja ne stignem do pol 6, viš da niko neće kaj ćemo ić solo nas dvoje
ajde ljudi fino se dogovorite za petakneku pijanku
![]()
Heh...ne mora značiti. Možda se netko javi još...pa možemo i u 6![]()
moram malo tu neke ljude pohvaliti ali i pokuditi...
Svaka pohvala phytu, ttpericu i Zerobravou...
Pokude idu malenoj01 i chelawyom...
eh, kad bi ti mob io uključen vidla bi poruku i dava poziva od mene... tako da, nemožeš reć da se nije nigdje išlo... Phyto i ja smo te čekali na trgu, a ti nisi došla... mislim stvarno...Izvorno postao malena01
Al ajde, reko nisi dobila poruku pa nema veze... Al kad si trebala doć do "Friends-a", nisi došla, a tamo čekali Zero i ttperic, a phyto i ja prošli cijeli grad da vidimo društvo sa foruma, da upoznamo nove ljude... kad ono ni tamo nisi došla, onda sam osto duboko razočaran...A Chelawy, a dobro čovjek je radio, pa nije mogo... ali sam mislio da će svratit bar na minutu...
za danas je malena01 dala prijedlog, a pošto su svi nestali sa foruma, ja sam se trudio da bar neko dođe na trg u 17h, očito niko nije mogo, pa je onda pao spontatni dogovor (nakon malo pritiska na Zeroa) da se ipak vidimo u Utrinama... Možda i organizacija nije bila nešto, ali oni koji su htjeli doć, mogli su (uz malo napora)... Ja sam bio, i mogu reć da sam se ismijo kako dugo nisam... a krenuo sam u pola 5, da bi stigo u 5 na trg, a vratio se u 10:05...Izvorno postao mala
Mislijo sam i ja pa ipak nisam mogoIzvorno postao Ico86
Uglavnom Ico stari moj opet se uzrujavaš bezveze, mnogo mi se sekiraš brate![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
smmmmrc, nemojte se ljutiti na mene smrc smrc
nisam mogla doć jer sam imala dogovor u 8 koji nisam mogla otkazat sorry...
Ma ne uzrujavam se... Zero, Phyto i ttperic su popravili raspoloženje... više sam se smijao nego živcirao... jako malo se živciram u zadnje vrijeme, danas malkoc više, ali nema veze...![]()
U čovječe, tek sad vidim koliko toga sam napiso u prijašnjem postu, a nigdje smajlića...![]()
ma znam da nisi mogo, nema veze, budeš drugi put... al nadam se da će i onaj ko predloži idući put i pojavit se... znamo na koga mislim![]()
jel moguće da se danas skupe ovi ljudi; kolko sam vidio da su zainteresirani:
Ico
Mala
Malena - sigurna
Obsrver
Phyto
Čelavi
ttperic - siguran
user_name + frendica koju bi ja nagovorio - ne mogu, ispiti, a i udaljenost [samobor-utrine, minimalno sat vremena u oba smjera]
BlueDevil
[stavite si + kraj imena]
ako bi vas bilo toliko, onda bi i ja došao.
mjesto : Utrine, birc Friend's, kod tržnice Utrine [100 m od HG Spota]
vrijeme : 18:30
ajd javite, jer ja ne mogu do grada, izgubit ću preko 2 sata samo na prijevoz, a vama sa autima je svejedno, čak po aveniji dubrovnik ste brži, nego se zajebavat po gradu.
EDIT: popunjavam sigurne![]()
Zadnji uredio zerobravo : 13-09-2006 u 17:25
Ja bih mogao...a vjerujem i da bi Ico i Malena i Photoscylpt mogao, za ostale ne jamčim
Izvorno postao zerobravo
Izvorno postao zerobravo
čuj ja nemam auto
19 h
malena +
s tim da nikog od vas ne znam... i s tim da do 8 moooram bit doma pa ne znam jel mi se isplati doc na pol cuke... ali kad vidim a+ko sve ide ak ide, otkazem to nekaj i dodem....
zato budnim okom pratim ovu temu
a zerobravo mi se svakako vidimo kad ti prode ispit
OK znači zasad nas troje bude išlo (ja, malena, zerobravo) plus još možda user name i njezina frendica![]()
user_name - frendica koju bi ja nagovorio -
E bome ak ju ja nisam, neces ni ti
Al ne mooogu ni jaaaaMogu birat, il cu riskirat da padnem ispit, pa me nikad vise necete vidjet jer cu se zatvorit u sobu od srama i necu vise nikad izac van, ili cu izdrzat jos malo do vremena kad cu moc bez kamena na srcu sjest s vama i popit pivu u miru...ah...vec sad mi mirise...
Uzivajte ljudi i lijepo se provedite![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
dođem i ja na pol sata, cca pol 8 do 8
nemojte sad da vas nema![]()
može, bit će nas zasad 4. dakle, friend, tržnica utrine. nazovi me ak zapne di.Izvorno postao Ch3lawy
Bookmarks